hoofdband van banaanvezel

Lisly

Hoofdband

Banaanvezel hoofdband

 


420

Off-white
Off-white
Rood
Rood
Poeder roze
Poeder roze
Zwart
Zwart
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Details van de hoofdband van banaanvezel

  Deze Lisly hoofdband van banaanvezel, geïnspireerd op het model “LizaFortuna”, is gemaakt voor prinses Elisabeth ter ere van de Belgische Nationale Feestdag van 21 juli. Dit accessoire, gemaakt van bananenvezel, kan worden gedragen ter gelegenheid van een evenement of als onderdeel van uw dagelijkse routine. Het zal u vergezellen met elegantie en vrouwelijkheid. Vele kleuren beschikbaar.

  Het gebruikte stro is gelamineerde bananenvezel. Fabienne Delvigne heeft altijd natuurlijke, ecologisch verantwoorde en hoogwaardige materialen gebruikt.

  De bananenvezel is soepel, zeer fijn met een parelmoerachtige glans. Dit materiaal is zeer luxueus.

  De geschiedenis van bananenvezel

  Deze vezel van bananenbomen wordt vaak op de grond achtergelaten of verbrand. Maar dankzij de circulaire economie wordt het gezuiverd en vezel voor vezel in oude weefgetouwen geplaatst. Het resultaat van dit nauwgezette werk is dit sublieme linnenachtige materiaal. Bovendien hebben veel vrouwen dankzij deze nieuwe kans onafhankelijk en zelfvoorzienend kunnen worden.
  Tenslotte wordt het materiaal, na aankomst, met de hand fijn gekleurd. Het wordt dan geboetseerd en krijgt vorm onder de vaardige vingers van de ontwerper.
  In de creaties, hoeden, hoofdtooien en tassen van het Maison Fabienne Delvigne, vindt u deze licht parelachtige grondstof, een symbiose van natuur, humanisme en kunst.

  Wilt u meer gedetailleerde informatie? Wij nodigen u uit om ons artikel “Bananenvezel, een nobel materiaal” op onze website te ontdekken.

  Verpakking

  Onze accessoires worden eerst zorgvuldig in vloeipapier gewikkeld en vervolgens in een glanzende zwarte doos gedaan, gesigneerd door Fabienne Delvigne.

  Dan plaatsen we een certificaat van echtheid naast het accessoire. We parfumeren u subtiel met Eau de Cashmere van Guerlain. Een herinnering aan een mooie samenwerking tussen onze twee Huizen.

  Als u meer wilt weten over deze mooie samenwerking, klik dan op deze link

  Een certificaat van echtheid wordt bij de hoofdband geleverd.

  Andere informatie

  Gewicht 0,673 kg
  Afmetingen 31 × 31 × 11 cm
  kleur

  Off-white, Rood, Poeder roze, Marine blauw, Zwart

  Andere suggesties…