Ceremonie hoed: Maison Fabienne Delvigne

Ceremoniehoedje Brussel : Maison Fabienne Delvigne

Burgerlijk huwelijk hoed

Panamahoed voor champetre huwelijk

Strohoedje bruiloft

Strohoedje voor bruidsmeisjes

Kinderhoedje voor communie- en doopceremonies

Strohoed voor bruiloftsgasten

Bruidsaccessoires voor dames Hoofdband Sluier Tassen Juwelen

Hoed op maat Brussel

hoedenmaker haute-couture koninklijke families

Bruidsmuts op maat Brussel

Hoed met sluier

Hoed op maat

Bibi met sluier

Hoofdband met sluier

Burgerlijk huwelijk

Religieus huwelijk

Elegante hoed

Unieke hoed

Witte hoed

Roze trouwhoed

Welke hoed moet ik dragen als ik ben uitgenodigd voor een bruiloft?

Bibi hoed

Panamahoed

Bananenvezel hoed

Hoed op maat

Elegante hoed

Accessoires voor kinderen

Kinderhoofdband

Maison Fabienne Delvigne-Olyna- fushia

Bruiloftstrends van dit jaar

Bij de hoeden- en accessoiretrends voor vrouwen draait het dit jaar allemaal om felle kleuren. Fuchsia maakt een comeback in onze garderobes. Na de moeilijke tijden die we de afgelopen jaren hebben moeten doorstaan, wilde Fabienne Delvigne je een frisse wind laten waaien met haar nieuwe ‘Lightness Wind ‘-collectie, met nieuwe hoeden met steeds gewaagdere pasvormen en kleuren.

Onze nieuwe hoeden, zoals de spectaculaire Odalia hierboven, zijn perfect voor zowel bruiden als gasten. Ze fleuren uw outfit op de grote dag op en verlichten uw gezicht met elegantie en vrouwelijkheid.

Hoe kies u uw trouwhoed?

Als hoedenontwerpers deelt Maison Fabienne Delvigne graag haar advies met u, zodat u die zeldzame parel kunt vinden voor uw grote dag. Als u bij ons een hoed koopt, zal de hele harmonie van uw outfit gebaseerd zijn op dit stuk, dat de ster van uw outfit zal zijn. Wij bieden hoeden aan die niet alleen uitzonderlijk zijn door hun originaliteit, maar ook door hun gedurfde vormen en kleuren. Uw keuze voor een hoofddeksel bepaalt de rest van uw outfit, of het nu gaat om uw jurk of andere accessoires zoals uw tas of schoenen.

Aan de andere kant, als u ervoor kiest om uw jurk en accessoires te kopen voordat we uw hoofddeksel maken, zullen we er alles aan doen om een elegant, gedurfd ontwerp te maken dat perfect samengaat met de kleuren van uw outfit om uw gezicht op de grote dag zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Het is dus belangrijk om er bij het samenstellen van uw bruidsoutfit rekening mee te houden dat de hoed moet passen bij de kleuren, stoffen en patronen van uw jurk, schoenen en tas.

chapeaux mariage pour femme
Chapeaux Amigo Haut de Forme paille - Maison Fabienne Delvigne

Bruiloft hoed trends voor mannen

Aan het begin van het trouwseizoen lanceert Maison Fabienne Delvigne met veel plezier haar collectie hoeden voor bruiden en bruidegommen. Op zo’n speciale dag willen we niet alleen de bruid, maar ook de bruidegom sublimeren. Daarom hebben we een collectie eenvoudige, verfijnde hoeden voor mannen ontworpen.

In tegenstelling tot bij vrouwen, gaat de trend bij mannen dit jaar in de richting van warme kleuren zoals chocolade, verschillende tinten blauw en lichtbruin. Lichte kleuren zoals gebroken wit of beige zijn nog steeds een veilige keuze en er zijn enkele zeer elegante modellen om uit te kiezen, zoals onze ‘Jack’-creatie op de foto.

Ontdek onze partners

logo Didier & Rosalinde Maison de coiffure et soins
House of weddings logo partenaires
  • No products in the cart.