Vrouwen bruiloft trends dit jaar

De hoeden- en accessoiretrends voor vrouwen van dit jaar zijn felgekleurd. Fushia maakt een comeback in onze garderobes. Na de moeilijke tijden die we de laatste jaren hebben doorgemaakt, wilde Fabienne Delvigne u een frisse wind laten waaien met haar nieuwe collectie “Lightness Wind“, met nieuwe hoeden die steeds gedurfder zijn qua snit en kleuren.

Onze nieuwe hoeden, zoals de spectaculaire Odalia hierboven, zullen perfect zijn voor zowel de bruid als haar gasten. Zij zullen uw outfit op de grote dag opfleuren en uw gezicht met elegantie en vrouwelijkheid doen stralen.

Hoe kies je een hoofdtooi voor een bruiloft?

Als hoedenontwerpster deelt het Huis Fabienne Delvigne graag zijn adviezen met u, zodat u de zeldzame parel voor uw grote dag kunt vinden. Wanneer u bij ons een hoed koopt, zal de hele harmonie van uw outfit gebaseerd zijn op dit stuk, dat de ster van uw outfit zal zijn. Inderdaad, wij stellen u hoeden voor die een grote uitzondering vormen door hun originaliteit maar ook door hun gedurfde vormen en kleuren. De keuze van uw hoofddeksel is dus bepalend voor de rest van uw outfit, of het nu uw jurk is of uw andere accessoires zoals uw tas of schoenen.

Als u er echter voor kiest uw jurk en accessoires te kopen vóór de creatie van uw hoofdtooi, zullen wij ons uiterste best doen om een elegante en gedurfde creatie te creëren die perfect zal passen bij de kleuren die al in uw outfit aanwezig zijn, om uw gezicht zo goed mogelijk te doen uitkomen voor de grote dag. Het is daarom belangrijk om bij het samenstellen van je bruidsoutfit in gedachten te houden dat de hoed moet passen bij de kleuren, stoffen en patronen van je jurk, schoenen en tas.

chapeaux mariage pour femme

De mannentrends voor de bruiloft van dit jaar

Aan het begin van het huwelijksseizoen is Maison Fabienne Delvigne verheugd haar collectie hoeden voor de bruid en bruidegom uit te brengen. Op deze bijzondere dag willen wij niet alleen de bruid, maar ook de bruidegom sublimeren. Daarom hebben wij een collectie van eenvoudige en geraffineerde hoeden voor mannen samengesteld.

Dit jaar gaat de trend voor mannen, in tegenstelling tot vrouwen, in de richting van warme kleuren zoals chocolade, verschillende tinten blauw of lichtbruin zoals op het hierboven genoemde model Gabriel dat zowel voor mannen als vrouwen geschikt is met zijn eenvoudige en elegante rondingen.

  • No products in the cart.