Samenwerking met Guerlain

«La Petite Robe Noire»​ gaat op avontuur met Fabienne Delvigne hoeden.

Ter gelegenheid van de lancering van «La Petite Robe Noire»​, Eau de Parfum Intense, is het Huis Guerlain, parfumeur sinds 1828, een creatieve samenwerking aangegaan met Fabienne Delvigne. Beide Huizen hechten veel waarde aan elegantie, luxe, vrouwelijkheid, know-how en ambacht. Het is daarin dat het DNA van beide overlapt en een samenwerking een zeer natuurlijke associatie is.

«La Petite Robe Noire»​ gaat op reis naar vier wereldsteden; Parijs, New York, Moskou, Venetië en Brussel. Voor elk van deze vier steden heeft het Fabienne Delvigne een bijpassende hoed gecreëerd.

« La Petite Robe Noire in Parijs »

Grote capeline met afhangende boord, bekleed met een groot lint in grosgrain en opgesmukt met een witte camelia, die de elegantie van de Parijse vrouw oproept.

« La Petite Robe Noire in New York »

Grote capeline in lichtjes opengewerkt zwart parasisal stro met een applicatie van een wervelende vorm geïnspireerd op het Guggenheim en in navolging van de vurigheid van New York.

« La Petite Robe Noire in Moskou »

Grote capeline omhult met een zwarte sluier, bezaaid met strassen, die de pracht en praal van het Russische Rijk en de mysterieuze glamour van Anna Karénine oproept.

« La Petite Robe Noire in Venetië »

Grote capeline in zwarte stro versierd met struisvogelveren in een Venetiaanse sfeer.

« La Petite Robe Noire in Brussel »

Grote capeline gedrapeerd met zwarte tule, versierd met kleine strikjes in zwart lint, verwijzend naar de strik op de parfumflacons van het Huis Guerlain.


En het verhaal gaat verder… Alle hoedendozen alsook de hoeden van Fabienne Delvigne zullen voortaan geparfumeerd worden met Eau de Cashmère. Dit is een exclusief en sensueel parfum van Guerlain dat speciaal ontwikkeld werd om delicate stoffen te parfumeren.

Opmerking: Let op: De Guerlain merk, «La Petite Robe Noire» en de bijbehorende tekeningen zijn eigendom van Guerlain en worden hier alleen bekendgemaakt als onderdeel van de samenwerking gemaakt met het Huis Fabienne Delvigne. Reproductie is verboden.

  • No products in the cart.