Samenwerking met Guerlain

«La Petite Robe Noire»​ gaat op avontuur met de hoeden van Fabienne Delvigne.

Ter gelegenheid van de lancering van «La Petite Robe Noire»​, Eau de Parfum Intense, is La Maison Guerlain, parfumeur sinds 1828, een creatieve samenwerking aangegaan met Fabienne Delvigne. Beide Maisons hechten veel waarde aan elegantie, luxe, vrouwelijkheid, know-how en ambacht. Het is hier dat het DNA van beide Maisons overlapt waaruit er een mooie samenwerking ontstond.

«La Petite Robe Noire»​ gaat op reis naar vier wereldsteden; Parijs, New York, Venetië en Brussel. Voor elk van deze vier steden heeft Fabienne Delvigne een bijpassende hoed gecreëerd.

« La Petite Robe Noire in Parijs »

Grote capeline met afhangende boord, bekleed met een groot lint in grosgrain, en opgesmukt met een witte camelia die de elegantie van de Parijse vrouw oproept.

« La Petite Robe Noire in New York »

Grote capeline in lichtjes opengewerkt zwart parasisal stro met een wervelende vorm geïnspireerd op het Guggenheim museum en een weerspiegeling van het levendige New York.

« La Petite Robe Noire in Venetië »

Grote capeline in zwarte stro versierd met struisvogelveren in een Venetiaanse sfeer.

« La Petite Robe Noire in Brussel »

Grote capeline gedrapeerd met zwarte tule, versierd met kleine strikjes in zwart lint, verwijzend naar de strik op de parfumflacons van La Maison Guerlain.


En het verhaal gaat verder… Alle hoedendozen alsook de hoeden van Fabienne Delvigne zullen voortaan geparfumeerd worden met Eau de Cashmère. Dit is een exclusief en sensueel parfum van Guerlain dat speciaal ontwikkeld werd om delicate stoffen te parfumeren.

Opmerking: Let op: Het Guerlain merk, «La Petite Robe Noire» en de bijbehorende tekeningen zijn eigendom van Guerlain en worden hier alleen gebruikt als onderdeel van de samenwerking met La Masion Fabienne Delvigne. Reproductie is verboden.

  • No products in the cart.