Verzendopties en kosten

Voor elke bestelling, bieden wij zowel standaard-en expressdiensten opties binnen België en naar meer dan 190 landen over de hele wereld.

Merk op dat de prijs van de levering afhankelijk is van de bestemming en de gekozen leveringswijze.

Levertijd

Na de productieperiode worden uw bestellingen binnen 2 werkdagen geleverd voor België, 4 tot 6 dagen voor Europa en 5 tot 10 dagen voor bestemmingen buiten deze locaties.

Overschrijding van deze termijn kan in geen geval worden gehouden tegen La Maison Fabienne Delvigne, noch aanleiding geven tot annulering van het contract of enige schadevergoeding.

Zodra uw pakket verzonden is, ontvangt U een bevestigingsmail met uw trackingnummer.

Retourbeleid

Tenzij anders vermeld, kunt u uw herroepingsrecht uitoefenen en uw bestelling geheel of gedeeltelijk retourneren. Hiervoor stuurt u ons een e-mail naar returns@fabiennedelvigne.com met de reden waarom u uw bestelling wilt retourneren.

In overeenstemming met onze aankoopvoorwaarden, nodigen we u uit om voor elke retour of ruil de volgende voorwaarden te respecteren:

  • Elke terugkeer of uitwisseling moet het voorwerp uitmaken van een voorafgaand verzoek. Na ontvangst van het pakket hebt U 14 dagen om Maison Fabienne Delvigne te informeren of uw wens om uw bestelling te retourneren
  • Artikelen moeten worden teruggestuurd in de originele staat, ongebruikt, met alle labels aangebracht, intact en in de originele verpakking. Ze moeten vergezeld zijn van de originele verkoopfactuur. Maison Fabienne Delvigne behoudt zich het recht voor om een ​​retourzending te weigeren waarvoor de afzender niet kan worden geïdentificeerd of in gevallen waarin de gespecificeerde terugkeerprocedures niet gerespecteerd zijn.
  • Het in te leveren pakket moet binnen 7 kalenderdagen teruggestuurd worden nadat Maison Fabienne Delvigne op de hoogte is gebracht van uw voornemen om uw aankoop te annuleren. Zodra deze periode verstreken is, kunnen we de retourzending niet meer accepteren. Deze wordt u op uw kosten geretourneerd.
  • Alle retourzendingen worden gemaakt op kosten van de Klant.
  • Couture-hoeden worden op maat gemaakt en kunnen niet worden terugbetaald. Voor deze creaties wordt melding gemaakt van de niet-mogelijkheid tot omruiling of terugbetaling.

Terugbetalingsperiode

Maison Fabienne Delvigne behoudt zich het recht om de klant een ruil of een aanpassing van het geretourneerde product voor te stellen. Bij gebrek aan acceptatie, zal de terugbetaling van de aankoop binnen 30 kalenderdagen na ontvangst van het pakket plaatsvinden, in de valuta gebruikt bij de aankoop.

Houd er rekening mee dat alle items onderzocht worden voordat de retour wordt geaccepteerd en alleen als de hierboven beschreven voorwaarden volledig gerespecteerd zijn.

De terugbetaling vindt dan direct plaats op de kaart gebruikt om het geretourneerde artikel te kopen, in dezelfde valuta.

  • No products in the cart.