Serre-tête Rose Poudré Mariages et Baptêmes Maison Fabienne Delvigne Lizafortuna
Headband Lizafortuna Banana Straw Yellow
Headband Lizafortuna Banana Straw Yellow
LisaFortuna Rose Poudré Packshot
Headband Lizafortuna Banana Straw Yellow

Lizafortuna

Hoofdband

Onze “Lisafortuna” hoofdband is gemaakt van gedrapeerde bananenvezels.


590

Geel
Geel
Off-white
Off-white
Beige
Beige
Carmine rood
Carmine rood
Poeder roze
Poeder roze
Oranje
Oranje
Zwart
Zwart
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Detail van deze hoofdband van bananenvezels en zijde

  De “Lisafortuna” hoofdtooi is gemaakt van bananenvezels en zijde. Een materiaal van uitzonderlijke kwaliteit. Hij werd gemaakt ter nagedachtenis van een van de “hoedenmoeders” van de ontwerpster. Deze elegante hoofdtooi is zo gemakkelijk op te zetten. Hij kan uw mooiste outfits vergezellen dankzij zijn zeer modieuze en trendy kant. Draag deze hoofdtooi voor een ceremonie, u zult het verschil maken. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren op onze E-boutique en in ons atelier in Brussel. Hij is verkrijgbaar in wit, beige, donkerbeige, gepoederd, rood, oranje en zwart.

  Handgemaakt in ons atelier in Brussel, België, kan het op maat gemaakt worden in andere kleuren en materialen, volgens uw wensen.

  Een mooi verhaal

  De vezels afkomstig van de bananenbomen worden vaak op de grond achtergelaten of verbrand. Maar dankzij de circulaire economie worden ze gezuiverd en vezel voor vezel in oude weefgetouwne verwerkt tot een subliem linnenachtig materiaal. Als gevolg hiervan kunnen vele vrouwen onafhankelijk in hun onderhoud voorzien. Tenslotte wordt het materiaal na aankomst met de hand gekleurd en worden er met de materialen, hoeden hoofdtooien en tassen gecreëerd door La Maison Fabienne Delvigne. Want dit prachtig materiaal is een symbiose van natuur, humanisme en kunst

   Wil je een meer gedetailleerde inhoud? Wij nodigen u uit om ons artikel “Bananenvezel, een edel materiaalop onze website te ontdekken

  Verpakking

   Onze accessoires worden eerst zorgvuldig in vloeipapier gewikkeld en vervolgens in een glanzende zwarte doos van Fabienne Delvigne geplaatst.

  Dan plaatsen we een certificaat van echtheid naast het accessoire. Tenslotte parfumeren we met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.

  Wilt u meer weten over deze mooie samenwerking klik dan hier 

  Andere informatie

  Gewicht 0,880 kg
  Afmetingen 40 × 30 × 27 cm
  kleur

  Geel, Off-white, Beige, Carmine rood, Poeder roze, Oranje, Zwart