Lizafortuna

Headband

Our “Lisafortuna” headband is made from draped banana fibers.


590

GeelGeelOff-whiteOff-whiteBeigeBeigeCarmine roodCarmine roodPoeder rozePoeder rozeOranjeOranjeZwartZwart
Reset

  Contactformulier  Details

  in de eerste plaats de elegant “Lisafortuna” hoofdband is gemaakt van bananenvezels en zijde. Inderdaad, dit materiaal is van uitzonderlijke kwaliteit. Het is namelijk gemaakt ter nagedachtenis aan een van de “hoedenmoeders” van de ontwerper. Deze hoofdband van een verfijnde elegantie is bovendien zo gemakkelijk op te zetten. Het zal uw mooiste outfits kunnen vergezellen dankzij zijn zeer modieuze en trendy kant. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren op onze E-boutique en in ons atelier in Brussel. Hij is verkrijgbaar in wit zoals in beige, donkerbeige, poeder-kleurig, rood, oranje en zwart.

  Handgemaakt in ons atelier in Brussel, België, kan het op maat gemaakt worden in andere kleuren en materialen, volgens uw wensen.

  Het mooie verhaal van deze elegant hoofdband:

  Ten eerste als een cyclus laat de stam van de bananenboom zijn stengels los nadat hij zijn vruchten met ons heeft gedeeld. Vervolgens wordt deze schijnbaar grove vezel vaak op de grond achtergelaten of verbrand. Het kan ook ziekten brengen of verloren gaan en verspild worden. Maar dankzij een zorgvuldige zuivering, is het ontdaan van insecten en andere parasieten.

  Ten tweede worden ze vezel voor vezel in oude weefgetouwen gelegd waar ze fijn worden geweven in ateliers in de Filippijnen of Kameroen. Het resultaat van dit nauwgezette werk is dit sublieme linnenachtige materiaal met een zeer delicate glans. Sommige zijn gemengd met fijne zijden draden. Dit materiaal is gewijd aan de vorming van vele uitzonderlijke werken. Deze creaties zijn de vrucht van een circulaire en humanitaire economie.

  Inderdaad, dit avontuur stopt hier niet, voor ons Huis, staat de vrouw in het middelpunt van onze zorgen. En dank zij deze nieuwe kans hebben vele vrouwen hun onafhankelijkheid teruggevonden en kunnen zij op autonome wijze in hun behoeften voorzien.

  Finally, for us, creation follows its course. After arriving at our workshop in Brussels, the material is delicately colored by hand. It is then modeled and takes shape under the skilled fingers of the designer. In our hats, signed Maison Fabienne Delvigne, you will find this slightly pearly raw material. It is a symbiosis of nature, humanism and art.

  Discover other headbands for weddings and other headbands for every day in our E-shop.

  Packing

  Our accessories are carefully packaged in tissue paper and placed in a black box signed Fabienne Delvigne.

  The headband is accompanied by a certificate of authenticity. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

  Andere informatie

  Gewicht 0.880 kg
  Afmetingen 40 × 30 × 27 cm
  kleur

  Geel, Off-white, Beige, Carmine rood, Poeder roze, Oranje, Zwart

  Andere suggesties…