Hoofdband - Althéa - Maison Fabienne Delvigne
Hoofdband-Roze Althea-Maison Fabienne Delvigne
Hoofdband-Roze Althea-Maison Fabienne Delvigne

Althéa

Grote bloemhoofdband van bananenvezels.


890

Framboos
Framboos
Roze paars
Roze paars
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Beschrijving van de hoofdband “Althea”

  De hoofdband “Althea” is gemaakt van bananenvezels en versierd met een grote zijden bloem, helemaal met de hand gemaakt. Ze is zeer trendy, elegant en gemakkelijk te dragen in alle omstandigheden, zowel voor een huwelijk als voor een elegante cocktail of tuinfeest.

  La Maison Fabienne Delvigne gebruikt steeds natuurlijke, ecologisch verantwoorde en hoogwaardige materialen. Daarbij is bananenvezel  soepel en zeer fijn met een parelmoerachtige glans. Dit materiaal is zeer luxueus.

  De vezels afkomstig van de bananenbomen worden vaak op de grond achtergelaten of verbrand. Maar dankzij de circulaire economie worden ze gezuiverd en vezel voor vezel in oude weefgetouwne verwerkt tot een subliem linnenachtig materiaal. Als gevolg hiervan kunnen vele vrouwen onafhankelijk in hun onderhoud voorzien. Tenslotte wordt het materiaal na aankomst met de hand gekleurd en worden er met de materialen hoeden hooftooien en tassen gecreëerd door La Maison Fabienne Delvigne. Want dit prachtig materiaal is een symbiose van natuur, humanisme en kunst

  Verpakking van de hoofdband “Althea”

   

  Eerst wordt de hoofdband zorgvuldig in vloeipapier gewikkeld. Vervolgens wordt ze in een zwarte hoedendoos geplaatst, ontworpen door Fabienne Delvigne. Deze dozen worden op maat gemaakt voor het Huis.

  Vervolgens plaatsen we een echtheidscertificaat naast de haarband. Tot slot parfumeren we het delicaat met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Huizen.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of whatsapp. La maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Om ons gemakkelijk te contacteren klik hier

  Handmade 

  Onze hoeden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België,  het hart van Europa. Ze getuigen van een uitzonderlijk verworven vakmanschap.

   

  Andere informatie

  Gewicht N/B
  Afmetingen N/B
  kleur

  Framboos, Roze paars, Koning Blauw