Hoed valentia

Valentia

Tweekleurige strohoed

Een must-have van de zomer!


390

56
56
57
57
58
58
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Details van de Valentia

  De Valentia is een perfecte hoed voor een elegante bruiloft, Ascot of op het strand op een mooie bikini zal het u perfect beschermen. Het zal uw favoriete zonnehoed worden.

  Capeline hoed, gemaakt van genaaide rietjes heeft een rand die 14,5 cm meet. De rand van de hoed kan worden ingekort als u dat wenst. Stuur ons een e-mail of gebruik het formulier. Voor dit maatwerk wordt een toeslag van 15€ gevraagd.

  Know-How

  Zwart-witte capeline hoed met de hand gemaakt met grote know-how in ons atelier in Brussel, België, in het hart van Europa.

  Zwart-witte capeline hoed op maat service

  Maison Fabienne Delvigne past zich graag aan alle wensen van zijn klanten over de hele wereld aan. Om hen een zeer gepersonaliseerde service op maat aan te bieden, kunnen aanvragen en afspraken gemaakt worden in ons boudoiratelier in Brussel, de hoofdstad van Europa, maar ook via Teams, Zoom, Whatsapp.

  La Maison zal blij zijn om uw dromen waar te maken.

  Verpakking

   

  Allereerst wikkelt Fabienne Delvigne de hoeden zorgvuldig in vloeipapier. Ze worden dan in een zwarte hoedendoos gedaan, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de hoed. Tenslotte parfumeren we het met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.

   

  Andere informatie

  Gewicht 2,070 kg
  Afmetingen 56 × 61 × 25 cm
  kleur

  Wit, Zwart

  maat

  56, 57, 58

  materiaal

  Stro

  Andere suggesties…