E-shop

Slide Wist U dat? La Maison Fabienne Delvigne creëert ook hoeden voor vrouwen die lijden aan ernstige ziekten zoals alopecia en kanker. Zij zal u begeleiden met haar wijze raad en haar welwillendheid.

Collections

Fabienne Delvigne Calista Collection Square

Couture

Fabienne Delvigne Hat Josephine Black

Studio

Trilby van stro

Heren

Royal

Slide Al 25 jaar lang maakt Maison Fabienne Delvigne hoeden en accessoires voor de Belgische Koninklijke Familie. Zij levert eveneens aan de koninklijke families van Nederland, het Groothertogdom Luxemburg en Zweden. Een knowhow van uitmuntendheid, sinds 2001 erkend door de officiële titel "Gebrevetteerde Hofleverancier".
Ontdek meer koninklijk nieuws

News


BNP Paribas: “In elke creatie die iemand koopt, zit wat droom verweven”. (NL)

In dit interview voor BNP Paribas beschrijft Fabienne Delvigne de magie achter haar creaties en haar liefde voor de unieke materialen die het mogelijk maken om haar klanten te sublimeren.


Vorsten – Nieuwe ronde – nieuwe kansen (NL)

In dit interview voor de speciale “Maxima” editie van “Vorsten” magazine beschrijft Fabienne Delvigne haar creatieve proces om tijdloze hoeden te creëren.

Foto credit: Frederic Andrieu

Nationale Feestdag 21 juli 2020

H.M. Koningin Mathilde en H.K.H. Prinses Elisabeth dragen twee hoeden en een haarstuk van Maison Fabienne Delvigne.

Het boek

Het boek verhaalt de buitengewone carrière van Fabienne Delvigne, een hoedenontwerper en houder van een hoog niveau van luxe vakmanschap.

60€

Sublimating through difference

Het boek dat de fabelachtige 30 jaar van Fabienne Delvigne’s carrière als getalenteerde Belgische hoedenmaakster herschept. Voorwoord door Stéphane Bern en Diane von Furstenberg.

  • No products in the cart.