E-shop

Slide Wist U dat? Maison Fabienne Delvigne tijdloze hoofdbanden maakt in geweven vintage stro, en verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Ontdek de hoofdband "Laura"

Collections

Fabienne Delvigne Calista Collection Square

Couture

Fabienne Delvigne Hat Josephine Black

Studio

Fabienne Delvigne Headband Mila Camel Porté

Accessoires

Trilby van stro

Heren

Royal

Slide Al 25 jaar lang maakt Maison Fabienne Delvigne hoeden en accessoires voor de Belgische Koninklijke Familie. Zij levert eveneens aan de koninklijke families van Nederland, het Groothertogdom Luxemburg en Zweden. Een knowhow van uitmuntendheid, sinds 2001 erkend door de officiële titel "Gebrevetteerde Hofleverancier".
Ontdek meer koninklijk nieuws

News


BNP Paribas: “In elke creatie die iemand koopt, zit wat droom verweven”. (NL)

In dit interview voor BNP Paribas beschrijft Fabienne Delvigne de magie achter haar creaties en haar liefde voor de unieke materialen die het mogelijk maken om haar klanten te sublimeren.


Vorsten – Nieuwe ronde – nieuwe kansen (NL)

In dit interview voor de speciale “Maxima” editie van “Vorsten” magazine beschrijft Fabienne Delvigne haar creatieve proces om tijdloze hoeden te creëren.

Foto credit: Frederic Andrieu

Nationale Feestdag 21 juli 2020

H.M. Koningin Mathilde en H.K.H. Prinses Elisabeth dragen twee hoeden en een haarstuk van Maison Fabienne Delvigne.

Het boek verhaalt de buitengewone carrière van Fabienne Delvigne, een hoedenontwerper en houder van een hoog niveau van luxe vakmanschap.

59,99€

Sublimating through difference

Dit prachtige boek neemt u mee door 30 jaar bijzonder carrière van hoedenmaakster Fabienne Delvigne.  Doorheen het boek ontdekt U haar geschiedenis, haar creaties en haar inspiraties die haar tot icoon van de Europese mode hebben gemaakt. Het woord vooraf werd geschreven door Diane von Furstenberg en Stéphane Bern.

  • No products in the cart.