Hoofdband met sluier- Lola Maison Fabienne Delvingne
Fabienne Delvigne - Serre tête Mariage avec voilette - Lola
Serre-tête avec voilette mouchetée de la Maison Fabienne Delvingne est l'accessoire essentiel de cet été 2020.

Lola

Hoofdband met sluier

Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren in natuurlijk stro


420

Wit
Wit
Zand
Zand
Karamel
Karamel
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Een natuurlijke hoofdband van stro

  Beschrijving van dit elegante accessoire

  Natuurlijke hoofdband van stro met bijpassende sluier, ideaal om uw geklede outfits te begeleiden. Het is het essentiële en tijdloze accessoire.

  De populairste kleuren

  • Wit
  • Zand
  • Karamel

  Detail van de sluier

  Het is een dunne sluier die voor het gezicht wordt geplaatst. Bovenal is de sluier een essentieel accessoire om zachtheid en mysterie aan het gezicht te geven.

  We herinneren ons allemaal het beeld van Anna Karenina die met haar sluier haar gezicht door het raam van haar koets laat glijden. Elegantie en durf. Kortom, Anna Karenina is de titel van een roman van Tolstoj die vele malen in de bioscoop is vertolkt door de mooiste actrices, zoals Greta Garbo, Vivien Leigh en Sophie Marceau.

  Savoir-Faire

  Onze hoeden en accessoires worden met grote vakkennis met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, in België, in het hart van Europa.

  Op maat gemaakte hoofdbandenservice

  Het Huis Fabienne Delvigne past zich graag aan alle wensen van zijn klanten over de hele wereld aan. Om hen een zeer gepersonaliseerde service op maat aan te bieden, kunnen aanvragen en afspraken gemaakt worden in ons boudoiratelier in Brussel, de hoofdstad van Europa, maar ook via Teams, Zoom, Whatsapp.

  La Maison zal blij zijn om uw dromen waar te maken.

  Hoe pakken we onze hoofdbanden in?

  Onze accessoires worden eerst zorgvuldig in vloeipapier gewikkeld en vervolgens in een door Fabienne Delvigne gesigneerde couturedoos geplaatst.

  Dan plaatsen we een certificaat van echtheid naast het accessoire. Tenslotte parfumeren we met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Huizen.

  Als u meer wilt weten over deze mooie samenwerking, klik dan op deze link.

  Andere informatie

  Gewicht 0,860 kg
  Afmetingen 40 × 30 × 27 cm
  kleur

  Wit, Zand, Karamel