Olyna

Hoeden voor bruiloften

Prachtige roze hoed


  Contactformulier

  Beschrijving van deze gedurfde hoed

  Deze gedurfde en mooie hoed is perfect voor een bruiloft of een andere receptie. Zijn mooie kleur zal uw outfit perfect aanvullen.

  De hoed is verkrijgbaar in verschillende kleuren: hemelsblauw, oranje, rood en parelgrijs.

  Het Maison Fabienne Delvigne biedt aan een “Colette” tas voor u te maken in hetzelfde materiaal als uw hoed (in grijs, roze en camel).

  Om andere hoeden te ontdekken voor evenementen zoals huwelijken, doopfeesten, communies, paardenraces… stellen wij u voor hier te klikken.

  Savoir-Faire voor gedurfde hoed

  Onze hoeden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België, het hart van Europa. Ze getuigen van een uitzonderlijk verworven vakmanschap.

  Onze hoeden worden met grote vakkennis met de hand.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of WhatsApp. Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

  La Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden in zijdepapier, en plaatst ze vervolgens  in een zwarte hoedendoos, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn ontworpen en op maat gemaakt voor La Maison. Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd.

  Tenslotte parfumeren we de hoed met Eau de Cashmere van Guerlain, om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachten.

  Andere suggesties…