Gedurfde hoed Olyna - blauw - Bruiloftshoed - Maison Fabienne Delvigne
Olyna - blauw - Bruiloftshoed - Maison Fabienne Delvigne
Olyna Rood Maison Fabienne Delvigne

Olyna

Hoeden voor bruiloften

Prachtige roze hoed


990

Rood
Rood
Oranje
Oranje
Lichtblauw
Lichtblauw
Reset

  Contactformulier

  Beschrijving van deze gedurfde hoed

  Deze gedurfde hoed die wel mooi en elegant is, is gemaakt van een opeenvolging van dunne genaaide rietjes. De inspiratie voor deze creatie is een opeenvolging van golven. Het is groot, maar aan de achterkant verhoogd, zodat het silhouet mooi slank is.

  Deze gedurfde hoed is verkrijgbaar in verschillende kleuren: hemelsblauw, oranje, rood en parelgrijs.

  Als u andere huwelijkshoeden wilt zien, kunt u ze vinden in de verschillende Couture collecties en sommige in onze e-boutique.

  Savoir-Faire

  Onze hoed wordt met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België, het hart van Europa. Ze getuigen van een uitzonderlijk verworven vakmanschap.

  Onze hoeden worden met grote vakkennis met de hand.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of WhatsApp. Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

   

  Allereerst wikkelt Fabienne Delvigne de hoeden zorgvuldig in vloeipapier. Ze worden dan in een zwarte hoedendoos gedaan, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de hoed. Tenslotte parfumeren we het met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.

  Andere informatie

  Gewicht N/B
  Afmetingen N/B

  Andere suggesties…