Panama - Carila - zwart - Maison Fabienne Delvigne
Panama - Carila Focus - noir - Maison Fabienne Delvigne

Carila

Panama hoed

Een zeer mooie Panama hoed met een zwarte strik.


420

56
56
57
57
58
58
Lichtblauw
Lichtblauw
Zwart
Zwart
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  De panamahoed: zijn geschiedenis

  Panama hoeden zijn gemaakt uit plantaardige vezels van Ecuadoriaanse oorsprong, en niet van Panamese oorsprong zoals de naam doet vermoeden.

  In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt is de panamahoed geen type hoed maar, verwijst het naar het materiaal, een vlechtwerk van jonge palmscheuten (carludivia palmita) uit Ecuador.

  Een trilby hoed, een fedora hoed of een capeline hoed kunnen dus als een panamahoed beschouwd worden!

  Het was Theodore Roosevelt die bijdroeg tot de populariteit ervan.  Tijdens zijn bezoek aan de bouwplaats van het Panamakanaal in 1906 droeg hij een panamahoed.

  Ontdek onze collectie panama hoeden voor mannen en vrouwen door hier te klikken.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of whatsapp. La maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Om ons gemakkelijk te contacteren klik hier

  « Caring hat »

  Deze hoed maakt deel uit  van de collectie Caring Hats, een collectie bedacht en gerealiseerd  voor vrouwen die lijden aan een ernstige ziekte (kanker, alopecia, chemo, enz.). Hij bedekt geheel of  grotendeels de schedel. Dankzij zijn zachtheid en zijn 100% natuurlijke materialen is de Josephine een aangename en comfortabele hoed om te dragen. Deze hoed, die vrouwelijkheid en elegantie uitstraalt, zal u helpen uzelf en uw imago te verzorgen. La  maison Fabienne Delvigne, moedigt vrouwen graag aan om hun zelfvertrouwen terug te vinden.

  Onthul jezelf!

  Getuigenissen:

  “De hoed helpt je je zelfbeeld te verbeteren, helpt je te blijven wie je bent, helpt je je beter te voelen.”

  Gewoonlijk is een hoed een mooi accessoire maar bij een medische behandeling is de hoed veel meer dan een gewoon accessoire, hier draagt de hoed de vrouw.

  Hij draagt  bij tot het welzijn en onrechtstreeks tot een positieve evolutie van de ziekte.”

  Ontdek andere hoeden uit de Caring Hat collectie door hier te klikken

  Caring Hats zijn geen medisch hulpmiddel maar een doeltreffende manier om bij te dragen tot het psychologisch welzijn van de patiënt.

  Verpakking van Carila

  Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden in zijdepapier en plaatst ze vervolgens in een zwarte hoedendoos . Deze dozen zijn ontworpen door Fabienne Delvigne en worden op maat gemaakt.
  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd. Tenslotte parfumeren we het zijdepapier met “Eau de Cashmere” van Guerlain,  om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachtigen.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  Andere informatie

  Gewicht N/B
  Afmetingen N/B
  maat

  56, 57, 58

  kleur

  Lichtblauw, Zwart

  Andere suggesties…