Joye

Fedora hoed

Fedora hoed gemaakt in tweekleurige panama met grafische motieven


420

RoodRoodDonker-BlauwDonker-Blauw
56565757585859596060
Reset

Maattabel

  Contactformulier  Details

  Gemaakt van panamastro, is deze hoed zeer origineel door zijn grafische kant. Het vrij originele patroon is aangenaam om te dragen bij het dragen van jeans, bijvoorbeeld.  Zijn rode kleur kondigt de zonnige seizoenen aan. Het is mooi versierd met een leren vlecht en is met de hand genaaid. Deze hoed is erg jong en trendy. Wij bieden het aan in de vorm van een boot- of fedora.

   Fedora Hoed : zijn geschiedenis

  De fedora hoed is de klassieker in de hoeden wereld.

  De naam Fedora komt oorspronkelijk van de hoed die actrice Sarah Bernhardt droeg als de heldin in het toneelstuk Fedora van Victorien Sardou.

  Later werd hij door vele acteurs gedragen, acteurs zoals Humphrey Bogart in de film Cassablanca, Alain Delon en Jean-Paul Belmondo in de film Borsalino, Harrison Fort in Indiana Jones, Michael Jackson in Billie en nog vele anderen.

  De fedora hoed is een onmisbaar modeaccessoire geworden en wordt zowel door mannen als vrouwen gedragen.

  Ontdek onze collectie fedora hoeden voor mannen en vrouwen door hier te klikken Ontdek dus onze collectie fedora hoeden voor mannen en vrouwen door hier te klikken.

  Verpakking

  La Maison wikkelt de hoeden in zijdepapier en plaatst ze vervolgens in een zwarte hoedendoos . Deze dozen zijn ontworpen door Fabienne Delvigne en worden op maat gemaakt.

  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd. Tenslotte parfumeren we de hoed met Eau de Cashmere van Guerlain, om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachtigen.

  Andere informatie

  Gewicht 1.4 kg
  Afmetingen 45 × 40 × 30 cm
  kleur

  Rood, Donker-Blauw

  materiaal

  Panama

  maat

  56, 57, 58, 59, 60

  Andere suggesties…