Panama cloche hoed Audrey
Fabienne Delvigne - Chapeau cloche - Audrey - Beige
Fabienne Delvigne - Chapeau cloche - Audrey - Bleu
Audrey - chapeau été - Maison Fabienne Delvigne

Audrey

Panama Cloche hoed

Een klein cloche hoed dat uw gezicht op elegante wijze beschermt tegen UV-stralen.


475 - 490

Natural
Natural
Rood
Rood
Middelblauw
Middelblauw
Zwart
Zwart
56
56
57
57
58
58
59
59
60
60
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Details van de panama cloche hoed

  Schattig trooien panama cloche hoed met een 9 cm brede rand. Verkrijgbaar in naturel, blauw, rood en zwart. De prijs van deze hoed kan verschillen afhankelijk van de kwaliteit van de panama en de herkomst, daarom kan de prijs veranderen afhankelijk van de kleur.

  De geschiedenis van de clochehoed

  De cloche, ook wel klokhoed genoemd, is een soort hoofddeksel met een gevouwen rand dat ontstond tijdens de Roaring Twenties. Deze hoedjes wikkelen zich om het hoofd en benadrukken de look van de dames. Bovendien zijn clochehoedjes verkrijgbaar in allerlei materialen. In de zomer kan hij bijvoorbeeld gemaakt zijn van parasisalstro, panama of zelfs panabuntal, een heel fijn materiaal van hoge kwaliteit. Voor de winter kan hij worden gemaakt van vilt. Fluweel- en melusinevilt zijn regenbestendig en van uitstekende kwaliteit. Fabienne Delvigne geeft er altijd de voorkeur aan.

  Klik hier om onze collectie cloche hoeden te ontdekken.

   

  Dienstverlening op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich graag aan alle wensen van zijn klanten over de hele wereld aan. Om hen een zeer gepersonaliseerde service op maat aan te bieden, kunnen aanvragen en afspraken gemaakt worden in ons boudoiratelier in Brussel, de hoofdstad van Europa, maar ook via Teams, Zoom, Whatsapp.

  La Maison zal blij zijn om uw dromen waar te maken.

  Verpakking

  Fabienne Delvigne verpakt de hoeden eerst zorgvuldig in vloeipapier. Daarna worden ze in een zwarte hoedendoos geplaatst met de handtekening van Fabienne Delvigne. Deze dozen worden op maat gemaakt voor het Huis.

  Vervolgens leggen we een echtheidscertificaat naast de hoed. Tot slot parfumeren we hem subtiel met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een prachtige samenwerking tussen onze twee huizen.

  Om meer te weten te komen over deze prachtige samenwerking, klik op deze link

  “Caring Hat” collectie

  Deze hoed maakt deel uit van de “Caring Hat” collectie. Deze collectie is ontworpen voor mannen en vrouwen die lijden aan alopecia (haaruitval) als gevolg van een ernstige ziekte. Bovendien bedekt deze hoed het hele hoofd. Dankzij de zachtheid en de 100% natuurlijke materialen is deze hoed aangenaam en comfortabel om te dragen. Maison Fabienne Delvigne helpt en stimuleert deze mensen graag om hun zelfvertrouwen terug te kunnen krijgen. Deze hoeden kunnen op maat gemaakt worden zodat ze perfect passen bij elke morfologie.

  Lees wat ze te zeggen hebben:
  “Hoeden helpen om je zelfbeeld te verbeteren, te blijven wie je bent en je beter te voelen”.

  Ontdek andere hoeden in de Caring Hat collectie door hier te klikken

  Je kunt ook onze Caring Hat initiatiefpagina bezoeken door hier te klikken.

  Caring Hats zijn geen medisch hulpmiddellen, maar een effectieve manier om bij te dragen aan het psychologische welzijn van een patiënt.

  Andere informatie

  Gewicht 1,4 kg
  Afmetingen 45 × 40 × 30 cm
  kleur

  Natural, Rood, Middelblauw, Zwart

  materiaal

  Panama

  maat

  56, 57, 58, 59, 60

  Andere suggesties…