Natuurlijke strooien josephina hoed maison fabienne delvigne

Joséphina

Klok hoed

Resoluut modern en zo gemakkelijk te dragen.


590

56
56
57
57
58
58
59
59
Reset

  Contactformulier

  Details

  Natuurlijke parasisal stro cloche hoed. Ideaal voor zomerse dagen. De hoed zal worden voorgesteld met een mooi strikje of met een eenvoudig grosgrain lint als u liever soberheid verkiest.

  “Caring Hat” collectie

  Deze hoed maakt deel uit van de “Caring Hat” collectie. Deze collectie is ontworpen voor mannen en vrouwen die lijden aan alopecia (haaruitval) als gevolg van een ernstige ziekte. Bovendien bedekt deze hoed het hele hoofd. Dankzij de zachtheid en de 100% natuurlijke materialen is deze hoed aangenaam en comfortabel om te dragen. Maison Fabienne Delvigne helpt en stimuleert deze mensen graag om hun zelfvertrouwen terug te kunnen krijgen. Deze hoeden kunnen op maat gemaakt worden zodat ze perfect passen bij elke morfologie.

  Lees wat ze te zeggen hebben:
  “Hoeden helpen om je zelfbeeld te verbeteren, te blijven wie je bent en je beter te voelen”.

  Ontdek andere hoeden in de Caring Hat collectie door hier te klikken

  Je kunt ook onze Caring Hat initiatiefpagina bezoeken door hier te klikken.

  Caring Hats zijn geen medisch hulpmiddellen, maar een effectieve manier om bij te dragen aan het psychologische welzijn van een patiënt.

  Know-how van de strooien cloche hoed

  Onze hoeden worden met veel vakkennis met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België, in het hart van Europa.

  Dienstverlening op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan alle wensen van zijn klanten over de hele wereld aan. Om hen een zeer gepersonaliseerde service op maat aan te bieden, kunnen aanvragen en afspraken gemaakt worden in ons boudoiratelier in Brussel, de hoofdstad van Europa, maar ook via Teams, Zoom, Whatsapp.

  La Maison zal blij zijn om uw dromen waar te maken.

  Verpakking

  Fabienne Delvigne verpakt de hoeden eerst zorgvuldig in vloeipapier. Daarna worden ze in een zwarte hoedendoos geplaatst met de handtekening van Fabienne Delvigne. Deze dozen worden op maat gemaakt voor het Huis.

  Vervolgens leggen we een echtheidscertificaat naast de hoed. Tot slot parfumeren we hem subtiel met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een prachtige samenwerking tussen onze twee Maison.

  Om meer te weten te komen over deze prachtige samenwerking, klik op deze link

  Andere informatie

  Gewicht 0,980 kg
  Afmetingen 40 × 30 × 27 cm
  maat

  56, 57, 58, 59