hoed zomer capeline
Opvouwbare strohoed

Samy

Opvouwbare capeline hoed

Noodzakelijk voor uw garderobe


299 - 349

55
55
56
56
57
57
58
58
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Deze opvouwbare capeline details

  Deze opvouwbare capeline hoed is zo makkelijk mee te nemen op je zomervakantie. Deze capeline hoed van 11 cm met capelijnrand beschermt u op elegante wijze tegen de zon. Bovendien zijn de beige kleuren gemakkelijk te combineren met uw hele zomergarderobe. Aarzel niet, deze hoed is voor jou!

  Om onze andere nonchalante hoeden te ontdekken die u elke dag kunt dragen tijdens uw zomerse wandelingen of tijdens uw vakantie of op het werk, raden wij u aan hier te klikken

  De capeline: zijn geschiedenis

  De capeline is een hoed met een brede en soepele rand die door vrouwen wordt gedragen.  Catherine Deneuve en Françoise Dorléac in Les Demoiselles de Rochefort gaven deze hoeden al hun glamour.

  Grace Kelly droeg ook veel strooien capelines in pasteltinten, opgesmukt met een mooie  mousseline foulard.

  Het model “Hepburn” is voor la Maison Fabienne Delvigne een tijdloze klassieker. Het is een combinatie van de canotier hoed met een brede rand zoals de capeline. De rand is niet soepel maar stijf dit door de primers en een messing draad, die aan de rand ervan is aangebracht.

  Bevendien, Audrey Hepburn, die haar jeugd in Brussels doorbracht, inspireerde de ontwerpster Fabienne Delvigne. Ze bewonderde haar sobere elegantie.

  Vandaag de dag wordt de capeline hoed als een zeer trendy en chick accessoire beschouwd,  de hoed kan zowel in de zomer als in de winter worden gedragen en voor verschillende gelegenheden : bruiloften, elegante plechtigheden enz..

  Ontdek onze collectie van capeline door hier te klikken.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of whatsapp. Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

  La Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden eerst zorgvuldig in vloeipapier. Daarna worden ze in een zwarte hoedendoos gedaan, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de hoed. Tenslotte parfumeren we de hoed met Eau de Cashmere van Guerlain.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  Andere informatie

  Gewicht 1,680 kg
  Afmetingen 46 × 42 × 32 cm
  Hoedendoos

  Met hoedendoos, Zonder hoedendoos

  maat

  55, 56, 57, 58

  Andere suggesties…