hoed zomer capeline

Samy

Opvouwbare capeline hoed

Noodzakelijk voor uw garderobe


299 - 349

55
55
56
56
57
57
58
58
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Deze opvouwbare capeline details

  Deze opvouwbare slappe hoed is gemakkelijk mee te nemen op zomervakantie. Met een rand van 11 cm of 8 cm beschermt deze bootshoed je elegant tegen de zon. De prijs hangt af van de grootte van de rand: €299 voor 11 cm of €349 voor 8 cm.

  Bovendien passen de beige kleuren gemakkelijk bij je hele zomergarderobe. Aarzel niet, deze hoed is gemaakt voor jou!

  De capeline: zijn geschiedenis

  De capeline is een hoed met een brede en soepele rand die door vrouwen wordt gedragen. De capelines van Catherine Deneuve en Françoise Dorléac in Les Demoiselles de Rochefort gaven deze hoeden al hun glamour.

  Grace Kelly droeg ook veel strooien capelines in pasteltinten, opgesmukt met een mooie  mousseline foulard.

  Het model “Hepburn” is voor la Maison Fabienne Delvigne een tijdloze klassieker. Het is een combinatie van de canotier hoed met een brede rand zoals de capeline. De rand is niet soepel maar stijf dit door de primers en een messing draad, die aan de rand ervan is aangebracht.

  De Belgische actrice Audrey Hepburn, die haar jeugd in Brussels doorbracht, inspireerde de ontwerpster Fabienne Delvigne. Ze bewonderde haar sobere elegantie.

  Vandaag de dag wordt de capeline hoed als een zeer trendy en chick accessoire beschouwd,  de hoed kan zowel in de zomer als in de winter worden gedragen en voor verschillende gelegenheden : bruiloften, elegante plechtigheden enz..

  Ontdek onze collectie van capeline door hier te klikken.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of whatsapp. Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

  La Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden eerst zorgvuldig in vloeipapier.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de hoed. Tenslotte parfumeren we de hoed met Eau de Cashmere van Guerlain.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  Andere informatie

  Gewicht 1,680 kg
  Afmetingen 46 × 42 × 32 cm
  maat

  55, 56, 57, 58

  Andere suggesties…