hoed zomer capeline
Opvouwbare strohoed

Samy

Opvouwbare capeline hoed

Soepele hoed past gemakkelijk bij uw zomergarderobe.


290 - 340

5555565657575858
Reset

Maattabel

  Contactformulier  Details

  Deze opvouwbare capeline hoed is zo makkelijk mee te nemen op je zomervakantie. Deze capeline hoed van 11 cm met capelijnrand beschermt u op elegante wijze tegen de zon. Bovendien zijn de beige kleuren gemakkelijk te combineren met uw hele zomergarderobe. Aarzel niet, deze hoed is voor jou!

  De capeline: zijn geschiedenis

  Tegenwoordig wordt de capeline beschouwd als een chique modeartikel. Het kan zowel in de zomer als in de winter gedragen worden, en voor verschillende gelegenheden: bruiloften, partijen…

  De capeline: zijn geschiedenis

  De capeline is een hoed met een brede en soepele rand die door vrouwen wordt gedragen. De capelines van Catherine Deneuve en Françoise Dorléac in Les Demoiselles de Rochefort gaven deze hoeden al hun glamour.

  Grace Kelly droeg ook veel strooien capelines in pasteltinten, opgesmukt met een mooie  mousseline foulard.

  Het model “Hepburn” is voor la maison Fabienne Delvigne een tijdloze klassieker. Het is een combinatie van de canotier hoed met een brede rand zoals de capeline. De rand is niet soepel maar stijf dit door de primers en een messing draad, die aan de rand ervan is aangebracht.

  De Belgische actrice Audrey Hepburn, die haar jeugd in Brussels doorbracht, inspireerde de ontwerpster Fabienne Delvigne. Ze bewonderde haar sobere elegantie.

  Vandaag de dag wordt de capeline hoed als een zeer trendy en chick accessoire beschouwd,  de hoed kan zowel in de zomer als in de winter worden gedragen en voor verschillende gelegenheden : bruiloften, elegante plechtigheden enz..

  Ontdek onze collectie van capeline door hier te klikken.

  Verpakking

  Zodoende u de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden, wordt deze hoed verkocht zonder luxe hoedendoos.  U kan deze aankopen mits een supplement van 50€. Klik op de “met hoedendoos” optie. De prijs zal dan 340€ zijn. Een certificaat van echtheid wordt bij de hoed geleverd.

  Andere informatie

  Gewicht 1.8 kg
  Afmetingen 45 × 40 × 30 cm
  Hoedendoos

  Met hoedendoos, Zonder hoedendoos

  maat

  55, 56, 57, 58

  Andere suggesties…