chapeau hoed hat panama
Panama hoed

Spigy

Panama hoed

Off-white panama hoed versierd met gevlochten stro.


490

55
55
56
56
57
57
58
58
59
59
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Details van deze panama hoed

  Off-white panama hoed met beige stro vlechtrand. Het is ideaal om in de zomer te dragen. De witte kleur kan gemakkelijk gecombineerd worden met elke outfit. De rand meet 9 cm.

  Om onze andere nonchalante hoeden te ontdekken die u elke dag kunt dragen tijdens uw zomerse wandelingen of tijdens uw vakantie of op het werk, raden wij u aan hier te klikken

   Fedora Hoed : zijn geschiedenis

  De fedora hoed is de klassieker in de hoeden wereld.

  De naam Fedora komt oorspronkelijk van de hoed die actrice Sarah Bernhardt droeg als de heldin in het toneelstuk Fedora van Victorien Sardou.

  Later werd hij door vele acteurs gedragen, acteurs zoals Humphrey Bogart in de film Cassablanca, Alain Delon en Jean-Paul Belmondo in de film Borsalino, Harrison Fort in Indiana Jones, Michael Jackson in Billie en nog vele anderen.

  De fedora hoed is een onmisbaar modeaccessoire geworden en wordt zowel door mannen als vrouwen gedragen.

  Ontdek dus onze collectie fedora hoeden voor mannen en vrouwen door hier te klikken.

  Verpakking

  La Maison wikkelt de hoeden in zijdepapier en plaatst ze vervolgens in een zwarte hoedendoos . Deze dozen zijn ontworpen door Fabienne Delvigne en worden op maat gemaakt.

  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd. Tenslotte parfumeren we de hoed met Eau de Cashmere van Guerlain, om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachtigen.

  Andere informatie

  Gewicht 1,602 kg
  Afmetingen 45 × 40 × 30 cm
  maat

  55, 56, 57, 58, 59

  materiaal

  Panama