chapeau hoed hat panama
Panama hoed

Spigy

Panama hoed

Off-white panama hoed versierd met gevlochten stro.


520

55
55
56
56
57
57
58
58
59
59
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Details van deze Panama hoed

  Witte panamahoed met geweven stroversiering. Ideaal voor deze zomer. Wit van kleur, past gemakkelijk bij elke outfit. De rand meet 9 cm.

  Panama Hoed: zijn geschiedenis

  Panamahoeden zijn hoeden gemaakt van plantaardige vezels. Namelijk van Ecuadoraanse oorsprong, en niet van Panamese oorsprong zoals hun naam doet veronderstellen.

  Bovendien is Panama, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, geen hoedvorm. Het is een  handgeweven stof van jonge palmscheuten uit Ecuador.

  Bovendien is de Panamahoed, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, geen hoed. In feite is het een materiaal gemaakt van een handgeweven stof gemaakt van jonge palmscheuten uit Ecuador.

   Fedora Hoed : zijn geschiedenis

  De fedora hoed is de klassieker in de hoeden wereld.

  De naam Fedora komt oorspronkelijk van de hoed die actrice Sarah Bernhardt droeg als de heldin in het toneelstuk Fedora van Victorien Sardou.

  Later werd hij door vele acteurs gedragen, acteurs zoals Humphrey Bogart in de film Cassablanca, Alain Delon en Jean-Paul Belmondo in de film Borsalino, Harrison Fort in Indiana Jones, Michael Jackson in Billie en nog vele anderen.

  De fedora hoed is een onmisbaar modeaccessoire geworden en wordt zowel door mannen als vrouwen gedragen.

  Ontdek dus onze collectie fedora hoeden voor mannen en vrouwen door hier te klikken.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld. Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of whatsapp. La maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken. Om ons gemakkelijk te contacteren klik hier

  Verpakking

  La Maison wikkelt de hoeden in zijdepapier en plaatst ze vervolgens in een zwarte hoedendoos . Deze dozen zijn ontworpen door Fabienne Delvigne en worden op maat gemaakt.

  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd. Tenslotte parfumeren we de hoed met Eau de Cashmere van Guerlain, om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachtigen.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  Andere informatie

  Gewicht 1,602 kg
  Afmetingen 45 × 40 × 30 cm
  maat

  55, 56, 57, 58, 59

  materiaal

  Panama

  Andere suggesties…