Pinces éclats

Haarclips

6 Haarclips

Versierd met fonkelende kristallen


375


Maattabel

  Contactformulier

  Beschrijving van de haarclips

  Deze prachtige haarclips met kristallen zullen de perfecte aanvulling zijn op je outfit op de grote dag. Het licht weerkaatst prachtig in de stenen die ze versieren. Ze worden verkocht in sets van 6 klemmen.

  Om andere hoeden te ontdekken voor evenementen zoals huwelijken, doopfeesten, communies, paardenraces… stellen wij u voor hier te klikken.

  Savoir faire van deze haarclips

  Onze hoeden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België,  het hart van Europa. Ze getuigen van een uitzonderlijk verworven vakmanschap.

  Savoir- faire van deze haarclips

  Maison Fabienne Delvigen past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of whatsapp. La maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

   

  Onze juwelen worden in zijdepapier gewikkeld en ingepakt in een zwarte glanzende  doos, gesigneerd door Fabienne Delvigne.

  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd. Tenslotte parfumeren we het zijdepapier met Eau de Cashmere van Guerlain, om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachtigen.

  Wilt u meer weten over deze mooie samenwerking klik dan hier