orangette-chapeau-cloche

Orangette

Trilling van zachtheid


420

  Contactformulier

  De geschiedenis van de klokhoed

   

  De cloche, ook klokhhoed genoemd, is een hoofddeksel met een omgeslagen rand dat voor het eerst is ontstaan tijdens de Roaring Twenties. Deze kleine hoedjes wikkelen het hoofd goed in en benadrukken het uiterlijk van de dames.

   

  Bovendien kan de cloche worden vervaardigd van om het even welk materiaal. In de zomer kan het bijvoorbeeld worden gemaakt van parasisalstro, panama of zelfs panabuntal, een zeer fijn, hoogwaardig materiaal. Voor de winter kan hij van vilt gemaakt zijn. Fluweel en melusine vilt, regenbestendig en van uitstekende kwaliteit, hebben altijd de voorkeur van Fabienne Delvigne.

   

  Ontdek onze collectie van cloche hoeden in hier te klikken.

   

  Savoir-Faire voor klokhoed

  Onze hoeden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België, het hart van Europa. Ze getuigen van een uitzonderlijk verworven vakmanschap.

  Onze hoeden worden met grote vakkennis met de hand.

  Om onze andere nonchalante hoeden te ontdekken die u elke dag kunt dragen tijdens uw zomerse wandelingen of tijdens uw vakantie of op het werk, raden wij u aan hier te klikken.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of WhatsApp. Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

  Allereerst wikkelt Fabienne Delvigne de hoeden zorgvuldig in vloeipapier. Ze worden dan in een zwarte hoedendoos gedaan, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de hoed. Tenslotte parfumeren we het met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.