Gatsby

Fedora van stro

Fedora strohoed met bijpassend lint


  Contactformulier

  De Gatsby is een fedora hoed. Hij is gemaakt van parasisal en is afgezet met een lint van dezelfde kleur. Deze hoed  wordt op maat gemaakt,  de kleur kan worden aangepast aan uw wensen.

  Details over de hoed

   

  De parasisal hoed is een mooie met de hand gemaakte mannelijke of vrouwelijke fedora. Bovendien  is het gemaakt van een bijna uitgestorven stro, een edel materiaal van kwaliteit.  Het parasisal geeft deze hoed een licht glanzende schijn die alle schoonheid van dit stro onthult.

   

  Het mooie verhaal van Parasisal

  Parasisal is een fijn en mooi stro. Ambachtslieden weven het geduldig met de hand. Dit stro wordt echter niet meer geproduceerd. Deze oude techniek is verdwenen.

  Bovendien heeft, La maison Fabienne Delvigne, altijd met ecologisch verantwoorde materialen gewerkt, alsook van hoge kwaliteit. La maison Fabienne Delvigne bezit nog een kleine voorraad van dit materiaal.  Zij deelt dit uitzonderlijke materiaal en werk graag met haar klanten.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of WhatsApp. Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

   

  Allereerst wikkelt Fabienne Delvigne de hoeden zorgvuldig in zijdepapier. Ze worden dan in een zwarte hoedendoos geplaatst, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor La maison.

  De hoed komt met een certificaat van echtheid. Tenslotte parfumeren we de hoed met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.

   

  Andere suggesties…