Fabienne Delvigne - Chapeau Gabriel - Camel - PS - FR
Fabienne Delvigne - Chapeau Gabriel - Camel - FR

Gabriel

Avontuurlijke dromen


320

57
57
58
58
59
59
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Details

  Gabriel is een charmante fedora hoed van licht chocolade stro met stro rand. Een tijdloos accessoire voor zowel mannen als vrouwen. Sinds 2008 is er naast de Studio-collectie ook een mannencollectie, die confectiehoeden voor elke dag biedt.

  Om onze andere nonchalante hoeden te ontdekken die u elke dag kunt dragen tijdens uw zomerse wandelingen of tijdens uw vakantie of op het werk, raden wij u aan hier te klikken.

   

  Fedora Hoed: zijn geschiedenis

   

  De fedora hoed is altijd beschouwd als een klassieker in de hoedenwereld.

  Allereerst is de naam fedora afkomstig van de hoed die de actrice Sarah Bernhardt droeg toen zij de heldin speelde in het toneelstuk “Fedora” van Victorien Sardou.

  Het wordt ook gedragen door veel acteurs, zoals Humphrey Bogart in de film Casablanca, of Harrison Ford in Indiana Jones. Het komt ook voor in de film Borsalino van Alain Delon en Jean-Paul Belmondo.

  Tenslotte is de fedorahoed een tijdloos accessoire: hij wordt zowel door mannen als door vrouwen in het dagelijks leven gedragen.

  Ontdek dus onze collectie fedora hoeden door hier te klikken.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of WhatsApp. Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

  Allereerst wikkelt Fabienne Delvigne de hoeden zorgvuldig in vloeipapier. Ze worden dan in een zwarte hoedendoos gedaan, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de hoed. Tenslotte parfumeren we het met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  Andere informatie

  Gewicht 1329 kg
  Afmetingen 46 × 42 × 32 cm
  maat

  57, 58, 59

  Andere suggesties…