Zacht warm cloche hoed Sophia Maison Fabienne Delvigne
Sophia Bruin
Sophia kameel

Sophia

Leuke kleine klokhoed

Zacht en warm, het is zeer comfortabel


265 - 280

54
54
55
55
56
56
57
57
58
58
Camel
Camel
Bruin
Bruin
Bordeaux
Bordeaux
Violine
Violine
Marine blauw
Marine blauw
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Details van de zacht warm cloche hoed

  De zacht warm cloche hoed Sophia van angora is een must have tijdens de winter. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende versieringen die bij uw outfit passen. Wij bieden het aan met eenvoudige lederen veters of met een zijden bloem. De violette kleur is duurder omdat deze speciaal is en slechts in beperkte hoeveelheden verkrijgbaar.

  De geschiedenis van de cloche hoed

  De cloche, ook klokhoed genoemd, is een hoed die zijn oorsprong vindt in de roaring twenties. Deze hoedjes worden laag op het voorhoofd gedragen. De ogen zijn net onder de rand zichtbaar, waardoor de blik benadrukt wordt. De  cloche hoed kan in alle materialen worden gemaakt, voor de zomer kan het bijvoorbeeld in parasisalstro, panama of zelfs in panabuntal het mooiste van alle materialen. Voor de winter wordt hij meestal van vilt gemaakt. Fluweelvilt en melusinevilt hebben de voorkeur van de ontwerpster Fabienne Delvigne. Dit materiaal is waterdicht.

  Fabienne Delvigne wil uitmuntende producten aanbieden met een voortreffelijke service.

  Ontdek onze cloche hoed collectie hier te klikken.

  Verpakking

  Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden in zijdepapier en plaatst ze vervolgens in een zwarte hoedendoos . Deze dozen zijn ontworpen door Fabienne Delvigne en worden op maat gemaakt.
  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd. Tenslotte parfumeren we het zijdepapier met “Eau de Cashmere” van Guerlain,  om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachtigen.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  Andere informatie

  Gewicht 0,997 kg
  Afmetingen 40 × 30 × 27 cm
  maat

  54, 55, 56, 57, 58

  kleur

  Camel, Bruin, Bordeaux, Violine, Marine blauw

  Andere suggesties…