velvet felt hoed yore
Fabienne Delvigne- Yoeri- noir- NL

Yoeri

Fedora fluwelen vilten hoed

Een trendy zwart fluwelen vilten Fedora hoed die je het hele jaar door moet hebben.


550

Zwart
Zwart
57
57
58
58
59
59
60
60
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Details van de fedora hoed van fluweelvilt

  Fluwelen vilten fedora hoed met bijpassend grosgrain lint. Deze muts is ideaal voor het herfst- en winterseizoen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  Zoals kasjmier voor een trui, voelt fluweelvilt zacht aan. Het is ook flatterend voor het gezicht dankzij het fluweelachtige uitzicht dat op het gezicht weerkaatst. Deze hoed is in feite licht, vooral als je hem met zorg en lichtheid bewerkt zoals Fabienne Delvigne doet. Bovendien is dit zachte materiaal waterdicht.

  Fedora Hoed: zijn geschiedenis

   

  De fedora hoed is altijd beschouwd als een klassieker in de hoedenwereld.

  Allereerst is de naam fedora afkomstig van de hoed die de actrice Sarah Bernhardt droeg toen zij de heldin speelde in het toneelstuk “Fedora” van Victorien Sardou.

   

  Het wordt ook gedragen door veel acteurs, zoals Humphrey Bogart in de film Casablanca, of Harrison Ford in Indiana Jones. Het komt ook voor in de film Borsalino van Alain Delon en Jean-Paul Belmondo.

   

  Tenslotte is de fedorahoed een tijdloos accessoire: hij wordt zowel door mannen als door vrouwen in het dagelijks leven gedragen.

   

  Ontdek dus onze collectie fedora hoeden door hier te klikken.

  Onderhoud

  Om het fluweel- en melusinevilt te onderhouden, moet het regelmatig met een kledingborstel worden geborsteld. Dit om stof te verwijderen en het haar weer overeind te laten staan. Door het borstelen krijgt de hoed weer glans.

  Verpakking

  La Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden eerst zorgvuldig in vloeipapier. Daarna worden ze in een zwarte hoedendoos gedaan, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de hoed. Tenslotte parfumeren we de hoed met Eau de Cashmere van Guerlain.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  Andere informatie

  Gewicht 1,5 kg
  Afmetingen 45 × 40 × 30 cm
  kleur

  Zwart

  maat

  57, 58, 59, 60

  Andere suggesties…