Cornette du Bary

Elegante hoed

Laat je betoveren.


  Contactformulier

  Beschrijving van deze receptiehoed

  Deze  receptiehoed is perfect voor een mooie bruiloft. Het wordt op maat gemaakt in verschillende kleuren. U zult andere huwelijkshoeden ontdekken op de verschillende Couture collecties en op onze E-boutique

  Deze creatie is gemaakt van bananenvezels. La maison Fabienne Delvigne heeft altijd natuurlijke, ecologisch verantwoorde en hoogwaardige materialen gebruikt.

  De bananenvezel is soepel, zeer fijn en heeft een parelmoerachtige glans. Dit materiaal is natuurlijk, milieuverantwoord en van zeer hoge kwaliteit.

  Een prachtig verhaal:

  Deze vezel van bananenbomen wordt vaak op de grond achtergelaten of verbrand. Maar dankzij de circulaire economie wordt het gezuiverd en vezel voor vezel in oude weefgetouwen geplaatst. Het resultaat van dit nauwgezette werk is dit sublieme linnenachtige materiaal. Bovendien zijn veel vrouwen dankzij deze nieuwe kans onafhankelijk kunnen worden en hebben ze in hun eigen onderhoud kunnen voorzien.
  Tenslotte wordt het materiaal, na aankomst, met de hand fijn gekleurd.

  Het wordt dan geboetseerd en krijgt vorm onder de vaardige vingers van de ontwerpster.
  In de creaties, hoeden, hoofdtooien en tassen van  Maison Fabienne Delvigne, vindt u deze licht parelachtige grondstof, een symbiose van natuur, humanisme en kunst.

  Wilt u meer gedetailleerde informatie? Wij nodigen u uit om ons artikel “Bananenvezel, een nobel materiaal” op onze website te ontdekken.

  Service op maat

   

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of WhatsApp. Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

   

  Allereerst wikkelt Fabienne Delvigne de hoeden zorgvuldig in vloeipapier. Ze worden dan in een zwarte hoedendoos geplaatst, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  De hoed komt met een certificaat van echtheid. Tenslotte parfumeren we het met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.

  Andere suggesties…