Adorable chapeau
Fabienne Delvigne - Hoed Candy - Groen Bloem Roze - FR
Candy roze zwart bloem
Fabienne Delvigne - Hoed Candy - Roze zwart bloem - FR

Candy met bloem

Leuke hoed

Schattig klein hoedje


170

Poeder roze
Poeder roze
54
54
55
55
56
56
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Dit mooie bloemenmutsje is het perfecte hoofddeksel voor een lentebruiloft. Hij is verkrijgbaar in twee kleuren die passen bij de kleding van de kinderen.

   

  Savoir-Faire

  Adorable chapeau coloré réalisé à la main avec un très grand savoir-faire dans notre atelier de Bruxelles situé en Belgique au coeur de l’Europe.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of WhatsApp. Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking 

  Allereerst wikkelt Fabienne Delvigne de hoeden zorgvuldig in vloeipapier. Ze worden dan in een zwarte hoedendoos gedaan, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de hoed. Tenslotte parfumeren we het met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.

  Pour découvrir d’autres chapeaux pour des événements comme un mariage, un baptême, une communion, une course hippique… Nous vous proposons de cliquer ici.

  Andere informatie

  kleur

  Poeder roze

  maat

  54, 55, 56