Florence serre-tête noir en fibre de banane - Maison Fabienne Delvigne
Florence serre-tête noir en fibre de banane avec voilette - Maison Fabienne Delvigne

Florence


590 - 690

Reset

  Contactformulier

  Details zwarte hoofdband

  Zwarte hoofdband van bananenvezel, met of zonder sluier, ideaal als aanvulling op uw formele kleding in een tijd van rouw. Een essentieel, tijdloos accessoire.

  Know-How

  Onze hoeden en accessoires worden met veel expertise met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België, in het hart van Europa.

  Details sluier

  Het is een dunne sluier die voor het gezicht wordt geplaatst. Bovenal is de sluier een essentieel accessoire om zachtheid en mysterie aan het gezicht toe te voegen.

  We herinneren ons allemaal het beeld van Anna Karenina met haar sluier die haar gezicht door het raam van haar koets liet glijden. Elegantie en durf. Kortom, Anna Karenina is de titel van een roman van Tolstoj die vele malen in de bioscoop is vertolkt door de mooiste actrices, waaronder Greta Garbo, Vivien Leigh en Sophie Marceau.

  Op maat gemaakte hoofdband

  Maison Fabienne Delvigne past zich graag aan aan de wensen van haar klanten over de hele wereld. Om hen een zeer gepersonaliseerde service op maat te kunnen bieden, kunnen vragen en afspraken worden gemaakt in ons boudoiratelier in Brussel, de hoofdstad van Europa, of via Team, Zoom of Whatsapp.

  La Maison zal met plezier uw dromen waarmaken.

  Verpakking

  Onze accessoires worden eerst zorgvuldig verpakt in vloeipapier en vervolgens in een couturedoos geplaatst die is ontworpen door Fabienne Delvigne.

  Vervolgens leggen we een echtheidscertificaat naast het accessoire. Ten slotte parfumeren we het delicaat met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een prachtige samenwerking tussen onze twee huizen.

  Klik hier voor meer informatie over deze samenwerking.

  Andere informatie

  Garniture

  ,

  Andere suggesties…