Zouka


390

Wit
Wit
Rood
Rood
57
57
58
58
59
59
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Beschrijving van de elegante cap

  Onze mooie en elegante cap genaamd Zouka is perfect om te dragen voor uw golf of tennis toernooien. Het is gemaakt van panama en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  Savoir-Faire

  Onze hoeden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België,  het hart van Europa. Ze getuigen van een uitzonderlijk verworven vakmanschap.

  Om onze andere nonchalante hoeden te ontdekken die u elke dag kunt dragen tijdens uw zomerse wandelingen of tijdens uw vakantie of op het werk, raden wij u aan hier te klikken.

  De elegante panama cap: zijn geschiedenis

  Panamahoeden zijn hoeden gemaakt van plantaardige vezels. Namelijk van Ecuadoraanse oorsprong, en niet van Panamese oorsprong zoals hun naam doet veronderstellen.

  Bovendien is Panama, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, geen hoedvorm. Het is een  handgeweven stof van jonge palmscheuten uit Ecuador.

  Bovendien is de Panamahoed, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, geen hoed. In feite is het een materiaal gemaakt van een handgeweven stof gemaakt van jonge palmscheuten uit Ecuador.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigen past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of whatsapp. La maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

  La Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden in zijdepapier en plaatst ze vervolgens in een zwarte hoedendoos . Deze dozen zijn ontworpen door Fabienne Delvigne en worden op maat gemaakt.
  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd. Tenslotte parfumeren we het zijdepapier met Eau de Cashmere van Guerlain,  om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachtigen.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  Andere informatie

  kleur

  Wit, Rood

  maat

  57, 58, 59

  Andere suggesties…