Vaiana

Zomerhoed

Elegante strooien zomerhoed


890


Maattabel

  Contactformulier

  Details van de zomerhoed

  Deze mooie strooien zomerhoed beschermt u tegen de zon op een warme zomerdag.

  Om onze andere nonchalante hoeden te ontdekken die u elke dag kunt dragen tijdens uw zomerse wandelingen of tijdens uw vakantie of op het werk, raden wij u aan hier te klikken.

  De slappe hoed: zijn geschiedenis

  De capeline is een hoed met een brede en soepele rand die door vrouwen wordt gedragen. De capelines van Catherine Deneuve en Françoise Dorléac in Les Demoiselles de Rochefort gaven deze hoeden al hun glamour.

  Grace Kelly droeg ook veel strooien capelines in pasteltinten, opgesmukt met een mooie mousseline foulard.

  Het model “Hepburn” is voor la maison Fabienne Delvigne een tijdloze klassieker. Het is een combinatie van de canotier hoed met een brede rand zoals de capeline. De rand is niet soepel maar stijf dit door de primers en een messing draad, die aan de rand ervan is aangebracht.

  De Belgische actrice Audrey Hepburn, die haar jeugd in Brussels doorbracht, inspireerde de ontwerpster Fabienne Delvigne. Ze bewonderde haar sobere elegantie.

  Vandaag de dag wordt de capeline hoed als een zeer trendy en chick accessoire beschouwd, de hoed kan zowel in de zomer als in de winter worden gedragen en voor verschillende gelegenheden: bruiloften, elegante plechtigheden enz..

  Ontdek onze collectie van capeline hoeden door hier te klikken.

  Verpakking

  La Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden in zijdepapier en plaatst ze vervolgens in een zwarte hoedendoos . Deze dozen zijn ontworpen door Fabienne Delvigne en worden op maat gemaakt.
  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd. Tenslotte parfumeren we het zijdepapier met Eau de Cashmere van Guerlain,  om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachtigen.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  Andere informatie

  Gewicht 2,133 kg
  Afmetingen 56 × 61 × 25 cm

  Andere suggesties…