Chapeau Fédora Naturel en Parabuntal Saly - Maison Fabienne Delvigne
Chapeau soleil - Fraline - maison Fabienne Delvigne
Chapeau Fédora Naturel en Parabuntal Saly - Maison Fabienne Delvigne
Chapeau Fédora Naturel en Parabuntal Saly - Maison Fabienne Delvigne

Saly

Fedora Hat

Natuurlijke Fedora hoed in Parabuntal, met de hand genaaid, en afgezet met een grosgrainlint.


  Contactformulier

  Details van de fedora hoed

  Deze uniseks fedora hoed is gemaakt van parabuntal stro. Het is de mooiste van alle materialen. Bovendien is dit stro zeer zeldzaam geworden. De rand kan meer of minder lang zijn, afhankelijk van de vraag. De afwerking van deze hoed kan worden aangepast aan de wensen van de klant. Het kan gemaakt zijn van parasisalstro in zwart of marineblauw.

  Fedora Hoed : zijn geschiedenis

  De fedora hoed is de klassieker in de hoeden wereld.

  De naam fedora komt oorspronkelijk van de hoed die actrice Sarah Bernhardt droeg als de heldin in het toneelstuk Fedora van Victorien Sardou.

  Later werd hij door vele acteurs gedragen, acteurs zoals Humphrey Bogart in de film Cassablanca. Alain Delon en Jean-Paul Belmondo in de film Borsalino. Harrison Fort in Indiana Jones. Michael Jackson in Billie en nog vele anderen.

  De fedora hoed is een onmisbaar modeaccessoire geworden en wordt zowel door mannen als vrouwen gedragen.

  Ten slotte, ontdek onze collectie fedora hoeden voor mannen en vrouwen door hier te klikken.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of whatsapp. La Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Parabuntal is een rigide plantaardige vezel uit de Filippijnen.  De vezels worden met een pincet uit het merg van de stam van de struik gehaald. Vervolgens worden ze  één voor één geweven. Het realiseren van de  materie voor één capeline kan meer dan één jaar duren. Bovendien wordt deze knowhow van generatie op generatie doorgegeven. Helaas wordt dit sublieme materiaal niet meer gemaakt. La Maison  Fabienne Delvigne heeft echter het geluk nog een kleine voorraad  stof te bezitten . Daarom is het een eer dat zij dit uitzonderlijke materiaal nog kan bewerken.

  Verpakking van de fedora hoed

  La Maison wikkelt de hoeden in zijdepapier en plaatst ze vervolgens in een zwarte hoedendoos . Deze dozen zijn ontworpen door Fabienne Delvigne en worden op maat gemaakt.
  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd

  Andere informatie

  Gewicht 1,5 kg
  Afmetingen 45 × 40 × 30 cm
  kleur

  Natural

  maat

  55, 56, 57, 58

  materiaal

  Stro

  Andere suggesties…