Hoed Bibi sluier

Follow Me

Bibi-hoed met sluier

Kleine bibi hoed van vilt versierd met grosgrain of fluwelen lint en een sluier.


450

Rood
Rood
Zwart
Zwart
Reset

  Contactformulier

  Details van de kleine bibi hoed met sluier

  16 cm lange kleine bibi hoed van wolvilt verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is mooi versierd met een grosgrain of fluwelen lint en een gespikkelde sluier. De kleur van het haar (licht of donker) is nodig om de kleur van het elastiek, de bandjes en het kammetje om de hoed vast te houden aan te passen. Het is een dunne sluier die voor het gezicht wordt geplaatst. Bovenal is de sluier een essentieel accessoire om zachtheid en mysterie aan het gezicht te geven.

  Know-How

  Bibi voilette hoed met de hand gemaakt met grote know-how in ons atelier in Brussel, België, in het hart van Europa.

  De Bibi hoed: zijn geschiedenis

  De bibi is een klein vrouwelijk hoedje zonder rand. Deze hoed voor vrouwen wordt vooraan op het hoofd geplaatst vaak net boven de ogen.  Om het een beetje ondeugend te laten lijken wordt de hoed schuin geplaatst.

  De bibi wordt gewoonlijk versierd met linten, bloemen of een sluier.  Bovendien is hij kleiner dan een hoed en wordt op zijn plaats gehouden door een kam, een elastiekje of clips die in het haar verborgen zijn. De bibi is een ideale hoed voor een bruiloft of een ceremonie.

  Klik hier om onze collectie bibi hoeden te ontdekken.

  Verpakking

  La Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden eerst zorgvuldig in vloeipapier. Daarna worden ze in een zwarte hoedendoos gedaan, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de hoed. Tenslotte parfumeren we de hoed met Eau de Cashmere van Guerlain.

  Dienstverlening op maat

  Het Huis Fabienne Delvigne past zich aan alle wensen van zijn klanten over de hele wereld aan. Om hen een zeer persoonlijke service aan te bieden, kunnen aanvragen en afspraken worden gemaakt in ons boudoiratelier in Brussel, de hoofdstad van Europa, maar ook via Teams, Zoom, Whatsapp.

  La Maison is blij om uw dromen waar te maken.

  Andere informatie

  Gewicht 0,958 kg
  Afmetingen 40 × 30 × 27 cm
  kleur

  Rood, Zwart

  maat

  N/A

  haarkleuring

  Blond, Bruin

  materiaal

  Wolvilt

  Andere suggesties…