Maison Fabienne Delvigne Paradisier Banana Fiber Pink- Evenementenhoed

Paradisier

Lichte en delicate couture hoed

Lichtheid en verfijnde elegantie voor deze delicate couture hoed gemaakt van natuurlijke vezels


  Contactformulier

  Beschrijving van deze evenementenhoed

  De Paradisier evenementenhoed is licht en elegant. De lijnen zijn zacht, zeer verfijnd en de kleur is natuurlijk.

  Om andere hoeden te ontdekken voor evenementen zoals huwelijken, doopfeesten, communies, paardenraces… stellen wij u voor hier te klikken.

  Bananenvezel

  Dit accessoire is gemaakt van bananenvezel. La Maison Fabienne Delvigne gebruikt steeds natuurlijke, ecologisch verantwoorde en hoogwaardige materialen .

  Daarbij is bananenvezel  soepel en zeer fijn met een parelmoerachtige glans. Dit materiaal is zeer luxueus.

  Een mooi verhaal

  De vezels afkomstig van de bananenbomen worden vaak op de grond achtergelaten of verbrand. Maar dankzij de circulaire economie worden ze gezuiverd en vezel voor vezel in oude weefgetouwne verwerkt tot een subliem linnenachtig materiaal. Als gevolg hiervan kunnen vele vrouwen onafhankelijk in hun onderhoud voorzien. Tenslotte wordt het materiaal na aankomst met de hand gekleurd en worden er met de materialen hoeden hooftooien en tassen gecreëerd door La Maison Fabienne Delvigne. Want dit prachtig materiaal is een symbiose van natuur, humanisme en kunst

  Voor meer informatie lees ons artikel “Bananenvezel, een edel materiaal

   

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich graag aan,  aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld. Indien u een  persoonlijke service wenst, kan een afspraak gemaakt worden in ons boudoir atelier te Brussel, hoofdstad van Europa. Maar ook met Teams, Zoom, Whatsapp. La Maison zal blij zijn om uw dromen waar te maken.

  Verpakking

  Onze hoeden worden eerst zorgvuldig in vloeipapier gewikkeld, daarna worden ze in een zwarte hoedendoos geplaatst gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor La Maison.

  De hoed komt met een certificaat van echtheid. De hoed wordt  subtiel geparfumeerd met Guerlain’s Eau de Cashmere, een herinnering aan de mooie samenwerking tussen onze twee Maisons

  Andere suggesties…