Odalia

Spectaculaire hoed

Elegantie, vrouwelijkheid en durf zijn de woorden die hem definiëren


  Contactformulier

  Beschrijving van deze spectaculaire en originele hoed

  Deze spectaculaire hoed is gemaakt van natuurlijke vezels. Hij is geïnspireerd op een roos waarvan de vluchtige bloemblaadjes zich met elegantie en lichtheid ontvouwen. Deze criteria, samen met durf en vrouwelijkheid, zijn de woorden die de stijl van het Maison Fabienne Delvigne definiëren.

  De Odalia hoed kan op maat gemaakt worden. Ook de kleur kan worden gekozen en aan de outfit worden aangepast.

  In dezelfde kleur bieden wij u een bijpassend clutch-tasje aan. De finishing touch om de outfit af te maken. Het  clutch-tasje geeft een extra elegantie aan uw outfit.

  Bananenvzel

  Dit accessoire is gemaakt van bananenvezel. La Maison Fabienne Delvigne gebruikt steeds natuurlijke, ecologisch verantwoorde en hoogwaardige materialen .

  Daarbij is bananenvezel  soepel en zeer fijn met een parelmoerachtige glans. Dit materiaal is zeer luxueus.

  Een mooi verhaal

  De vezels afkomstig van de bananenbomen worden vaak op de grond achtergelaten of verbrand. Maar dankzij de circulaire economie worden ze gezuiverd en vezel voor vezel in oude weefgetouwne verwerkt tot een subliem linnenachtig materiaal. Als gevolg hiervan kunnen vele vrouwen onafhankelijk in hun onderhoud voorzien. Tenslotte wordt het materiaal na aankomst met de hand gekleurd en worden er met de materialen hoeden hooftooien en tassen gecreëerd door La Maison Fabienne Delvigne. Want dit prachtig materiaal is een symbiose van natuur, humanisme en kunst

  Voor meer informatie lees ons artikel “Bananenvezel, een edel materiaal

  Service op maat

   

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of WhatsApp. Maison Fabienne Delvigne kijkt er naar uit uw droom waar te maken.

  Verpakking

  La Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden in zijdepapier, en plaatst ze vervolgens  in een zwarte hoedendoos, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn ontworpen en op maat gemaakt voor La Maison. Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd.

  Tenslotte parfumeren we de hoed met Eau de Cashmere van Guerlain, om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachten.