Chapeau signature - New Hepburn - rose poudrée - Maison Fabienne Delvigne

New Hepburn


  Contactformulier

  Beschrijving van capeline hoed

  Deze klassieke en tijdloze capeline hoed is ook een emblematische hoed van la Maison Fabienne Delvigne. Hij is licht klokvormig en geeft een zeer glamoureuze en vrouwelijke stijl aan uw outfit. Het herinnert ook aan de emblematische rondingen van de rokken van Dior. De prachtige bananenvezel is het belangrijkste materiaal van deze gedurfde creatie.  Zowel het materiaal als de kleuren zijn veranderlijk. Deze couture creatie kan worden aangepast aan uw wensen.

  Banaanvezel

  DIt accessoire is gemaakt van bananenvezel. La Maison Fabienne Delvigne gebruikt steeds natuurlijke, ecologisch verantwoorde en hoogwaardige materialen.

  Daarbij is bananenvezel soepel en zeer fijn met een parelmoerachtige glans. Dit materiaal is zeer luxueus.

   

  Een mooi verhaal:

  De vezels afkomstig van de bananenbomen worden vaak op de grond achtergelaten of verbrand. Maar dankzij de circulaire economie worden ze gezuiverd en vezel voor vezel in oude weefgetouwne verwerkt tot een subliem linnenachtig materiaal. Als gevolg hiervan kunnen vele vrouwen onafhankelijk in hun onderhoud voorzien. Tenslotte wordt het materiaal na aankomst met de hand gekleurd en worden er met de materialen, hoeden hoofdtooien en tassen gecreëerd door La Maison Fabienne Delvigne. Want dit prachtig materiaal is een symbiose van natuur, humanisme en kunst

   

  Wil je een meer gedetailleerde inhoud? Wij nodigen u uit om ons artikel “Bananenvezel, een edel materiaalop onze website te ontdekken

  Savoir-Faire van capeline hoed

  Onze hoeden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België, het hart van Europa. Ze getuigen van een uitzonderlijk verworven vakmanschap.

  Onze hoeden worden met grote vakkennis met de hand

  Service op maat voor capeline hoed

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of WhatsApp. Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

  Allereerst wikkelt Fabienne Delvigne de hoeden zorgvuldig in zijdepapier. Daarna worden ze in een zwarte hoedendoos geplaatst, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor La Maison.

  De hoed komt met een certificaat van echtheid. Tenslotte parfumeren we de doos met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.

   

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  Andere suggesties…