Mila

Hoofdband met gespikkelde sluier

Dit zeer vrouwelijke accessoire speelt tegelijkertijd de toon van mysterie en glamour.


  Contactformulier

  Details van de hoofdband Mila met gespikkelde sluier

  Prachtige hoofdband Mila gemaakt van paardenhaar bladeren met een bijpassende gespikkelde sluier. Dit model is uniek, delicaat en zeer verfijnd, ideaal voor evenementen. Voor een bruiloft, een avond, een elegant diner, het zal perfect zijn om uw outfits te begeleiden met elegantie.

  Savoir-Faire

  Onze  hoofdband Mila worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België, het hart van Europa. Ze getuigen van een uitzonderlijk verworven vakmanschap.

  Onze hoeden worden met grote vakkennis met de hand

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of WhatsApp. Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking van hoofdband Mila

  Allereerst wikkelt Fabienne Delvigne de hoeden zorgvuldig in vloeipapier. Ze worden dan in een zwarte hoedendoos gedaan, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de hoed. Tenslotte parfumeren we het met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.

   

   

  Andere suggesties…