Hoed in velours vilt Marion Maison Fabienne Delvigne
Fabienne Delvigne Boater Hat Marion Velvet Felt Black
Hoed in velours-vilt
FabienneDelvigne-Chapeau-Marion-Noir

Marion

Hoed in velours vilt

Hoed in velours vilt afgewerkt met bijpassend lint


590

Donkerblauw
Donkerblauw
Donker Grijs
Donker Grijs
Zwart
Zwart
55
55
56
56
57
57
58
58
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Details van de fluwelen hoed in velours vilt

  Deze fluwelen hoed in velours vilt, compleet met bijpassend lint, is het toppunt van eenvoud en elegantie. Perfect om elke dag te dragen en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  De canotier hoed : zijn geschiedenis

  De canotier, een platte strohoed met een lage rand, ontleent zijn naam aan het zomeruniform van zeelieden in het midden van de 19e eeuw. Deze hoed werd populair door de gegoede burgerij die hun kinderen als kleine matrozen wilden kleden. Maurice Chevalier droeg deze hoed meermaals tijdens het overhandigen van de adelbrieven aan de schippers, de canotier werd zo een deel van zijn identiteit. We zullen zijn lied “Twist du canotier” nooit vergeten. Het model “Hepburn” is voor la maison Fabienne Delvigne een tijdloze klassieker. Het is een combinatie van de platte hoed canotier met een brede rand zoals de capeline. De rand is niet soepel maar rigide, dit door primers en een messing draad die aan de rand ervan is aangebracht.

  De Belgische actrice Audrey Hepburn, die haar jeugd in Brussels doorbracht, inspireerde de ontwerpster Fabienne Delvigne. Ze bewonderde haar sobere elegantie.
  Ontdek eens onze collectie canotier hoeden voor mannen en vrouwen door 
  hier te klikken
  Fluweelvilt voelt zacht aan, net als kasjmier. Het is zeer flateerend voor het gezicht.  Bovendien is dit zachte vederlichte materiaal waterdicht.

  Onderhoud

  Om het fluweel- en melusinevilt te onderhouden, moet het regelmatig met een kledingborstel worden geborsteld. Dit om stof te verwijderen en het haar weer overeind te laten staan. Door het borstelen krijgt de hoed weer glans.

  Verpakking

  La Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden eerst zorgvuldig in vloeipapier. Daarna worden ze in een zwarte hoedendoos gedaan, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de hoed. Tenslotte parfumeren we de hoed met Eau de Cashmere van Guerlain.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  Andere informatie

  Gewicht 1,589 kg
  Afmetingen 45 × 40 × 30 cm
  kleur

  Donkerblauw, Donker Grijs, Zwart

  maat

  55, 56, 57, 58

  Andere suggesties…