Lente Roze Broche Maison Fabienne Delvigne Bloomies
Lente Roze Broche Maison Fabienne Delvigne Bloomies2

Bloomies


99 - 250

Rood
Rood
Fuchsia
Fuchsia
Koning Blauw
Koning Blauw
Reset

  Contactformulier

  Details van Plexi bloemen

  Ontdek onze Plexi® bloemenbroches, de “Bloomies”. Fabienne Delvigne ontwierp deze accessoires en maakt ze volledig met de hand.

  Ze zijn gemakkelijk te bevestigen met magneten en verkrijgbaar in drie kleuren – roze, rood en blauw – en twee maten, waardoor ze perfect zijn voor alle smaken en gelegenheden. De middelgrote bloem kost €190 en de grote bloem €250.

  Ze kunnen afzonderlijk worden gedragen of in paren voor nog meer elegantie.

  Savoir-Faire

  Elk bloemblaadje is zorgvuldig gesneden en gevormd om de natuurlijke schoonheid van bloemen te weerspiegelen, waardoor broches ontstaan die betoveren door hun delicatesse.

  Het magnetische aspect van onze broches is ongeëvenaard praktisch, zodat ze gemakkelijk en stevig aan alle stoffen bevestigd kunnen worden. Dit doordachte ontwerp combineert functionaliteit en esthetiek en toont onze toewijding om vorm en functie te combineren. Lees meer over het gebruik van dit materiaal.

  Onze producten worden met de grootste expertise met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België.

  Bloemenbroches verpakken

  Eerst wikkelt Maison Fabienne Delvigne het accessoire zorgvuldig in vloeipapier. Daarna plaatsen we ze in een op maat gemaakt zwart doosje met de handtekening van Maison Fabienne Delvigne.

  Daarna voegen we een echtheidscertificaat toe. Tot slot parfumeren we ze subtiel met Eau de Cashmere van Guerlain. Een aandenken aan een prachtige samenwerking tussen onze twee huizen.

  Om meer te weten te komen over deze prachtige samenwerking, klik op deze link

  Andere informatie

  Taille

  Klein, Groot

  kleur

  Rood, Fuchsia, Koning Blauw