Follow me grafisch

Roze Bibi

Je favoriete roze bibi voor elke dag


450

Fuchsia
Fuchsia
Reset

  Contactformulier

  Savoir-Faire

  Onze hoeden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België, het hart van Europa. Ze getuigen van een uitzonderlijk verworven vakmanschap.

  Onze hoeden worden met grote vakkennis met de hand.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of WhatsApp. Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

  Allereerst wikkelt Fabienne Delvigne de hoeden zorgvuldig in vloeipapier. Ze worden dan in een zwarte hoedendoos gedaan, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de hoed. Tenslotte parfumeren we het met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  De Bibi hoed: zijn geschiedenis

  De bibi is een klein vrouwelijk hoedje zonder rand. Deze hoed wordt aan de voorkant van het gezicht geplaatst, vaak net boven de ogen. Hij kan meer aan de ene dan aan de andere kant worden geplaatst om een gewaagd effect te creëren.

  De bibi wordt daarom meestal afgezet met lint, veren, bloemen en een sluier. Hij is kleiner dan een hoed en wordt op zijn plaats gehouden door een kam, een elastiekje of clips die in het haar zijn verborgen.

  Het is ideaal voor een bruiloft of een ceremonie.

  Ontdek onze collectie bibishoeden door hier te klikken.

  Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

  Andere informatie

  Gewicht 0,894 kg
  Afmetingen 40 × 30 × 27 cm
  kleur

  Fuchsia

  Andere suggesties…