FabienneDelvigne-Chapeau-Eva-Feutre-Brun-PS
Eva brun foncé porté 1

Eva

Canotier Vilten hoed

Elegant beschermt u tegen de regen.


490

54
54
55
55
59
59
60
60
Mokka
Mokka
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Details van deze waterdichte vilt canotier

  Deze waterdichte vilt canotier beschermt u op elegante wijze tegen kou en regen. Profiteer van dit laatste exemplaar.

  Canotier hoed : zijn geschiedenis

  De canotier is een strooien platte hoed met een platte rand. De naam “canotier hoed” komt van het zomeruniform van de zeelieden in het midden van de XIXe eeuw. Deze hoed werd populair door de gegoede burgerij die hun kinderen als kleine matrozen wilden kleden. Maurice Chevalier droeg deze hoed meermaals tijdens het overhandigen van de adelbrieven aan de schippers. Hierdoor werd de canotier een deel van zijn identiteit. We zullen zijn lied “Twist du canotier” nooit vergeten.

  Aan de andere kant is het model “Hepburn” voor La Maison Fabienne Delvigne een tijdloze klassieker. Het is een combinatie van de platte canotier-hoed met een brede rand, vergelijkbaar met de capeline. De rand is echter niet soepel maar rigide, dit komt door primers en een messing draad die aan de rand ervan is aangebracht. De Belgische actrice Audrey Hepburn, die haar jeugd in Brussel doorbracht, inspireerde ontwerpster Fabienne Delvigne. Ze bewonderde vooral haar sobere elegantie.

  Ontdek eens onze collectie canotier hoeden voor mannen en vrouwen door hier te klikken.

  “Zorgzame Hoed”

  Deze hoed heeft de bijzonderheid deel uit te maken van de “Caring Hat” collectie. Dit is een collectie bedacht en bedacht voor vrouwen en mannen die lijden aan ernstige ziekten (kanker, alopecia, chemo, enz.). Bovendien bedekt deze hoed het gehele hoofd of een groot deel daarvan. Dankzij zijn zachtheid en zijn 100% natuurlijke materialen, is deze hoed aangenaam en comfortabel om te dragen. La Maison Fabienne Delvigne helpt en stimuleert deze mensen graag om hun zelfvertrouwen terug te vinden. Deze hoeden kunnen op maat gemaakt worden, zodat ze perfect op elk gezicht passen.

  Op verzoek kunnen “haarstukjes” aan de hoed worden toegevoegd.

  Getuigenissen:

  “De hoed helpt om je zelfbeeld te verbeteren, om te blijven wie je bent, om je beter te voelen.” “Die draagt echt bij tot een beter gevoel en indirect tot de positieve evolutie van de ziekte.” Ontdek andere hoeden uit de Caring Hat collectie door hier te klikken. Caring Hats zijn geen medisch hulpmiddel maar een doeltreffende manier om bij te dragen tot het psychologisch welzijn van de patiënt.

  Verpakking van vilt canotier

  Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden in zijdepapier en plaatst ze vervolgens in een zwarte hoedendoos. Deze dozen zijn ontworpen door Fabienne Delvigne en worden op maat gemaakt.
  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd. Tenslotte parfumeren we de hoed met Eau de Cashmere van Guerlain, om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachtigen..

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  Andere informatie

  Gewicht 1,340 kg
  Afmetingen 46 × 42 × 32 cm
  maat

  54, 55, 59, 60

  kleur

  Mokka

  Andere suggesties…