Fabienne Delvigne - Chapeau Emilia - Natuurlijk - FR

Emilia

Lente zoetheid


550

56
56
57
57
58
58
59
59
60
60
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Panama hoed: Zijn geschiedenis

  Panamahoeden zijn hoeden gemaakt van plantaardige vezels. Namelijk van Ecuadoraanse oorsprong, en niet van Panamese oorsprong zoals hun naam doet veronderstellen.

  Bovendien is Panama, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, geen hoedvorm. Het is een  handgeweven stof van jonge palmscheuten uit Ecuador.

  Bovendien is de Panamahoed, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, geen hoed. In feite is het een materiaal gemaakt van een handgeweven stof gemaakt van jonge palmscheuten uit Ecuador.

  La Maison maakt graag uw dromen waar.

  Savoir-Faire

  Onze hoeden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België,  het hart van Europa. Ze getuigen van een uitzonderlijk verworven vakmanschap.

  Op maat gemaakt

  Maison Fabienne Delvigne speelt graag in op de wensen van haar klanten over de hele wereld. Om hen een zeer gepersonaliseerde op maat gemaakte service aan te bieden, kunnen aanvragen en afspraken worden gemaakt in ons boudoiratelier in Brussel, de hoofdstad van Europa, maar ook via Teams, Zoom en Whatsapp.

  La Maison maakt graag uw dromen waar.

  Verpakking

   

  Allereerst wikkelt Fabienne Delvigne de hoeden zorgvuldig in vloeipapier. Ze worden dan in een zwarte hoedendoos gedaan, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor La Maison.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de hoed. Tenslotte parfumeren we het met Eau de Cashmere van Guerlain . Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.

  Klik hier om andere hoeden te ontdekken voor evenementen zoals bruiloften, doopfeesten, communies, paardenraces, enz.

  Andere informatie

  Gewicht 1,519 kg
  Afmetingen 46 × 42 × 32 cm
  maat

  56, 57, 58, 59, 60

  Andere suggesties…