Fedora Coraline bruin - Maison Fabienne Delvigne
Chapeau Coraline brun en feutre velours
focus Coraline feutre brun - maison fabienne delvigne

Coraline

Fluwelen vilten hoed

Mooie opvouwbare fluwelen vilten regenhoed.


565

Bruin
Bruin
56
56
57
57
58
58
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Details van de cloche hoed

  Deze hoge kwaliteit fluwelen vilten cloche hoed is verkrijgbaar in bruin op onze Eboutique. Deze hoed is perfect voor regenachtige dagen, want hij is waterdicht en gemakkelijk opvouwbaar.

  Fluweelvilt voelt, net als kasjmier voor een trui, zacht aan. Het is ook flatterend voor het gezicht vanwege de fluweelachtige uitstraling die op het gezicht reflecteert. Deze hoed is inderdaad licht, vooral als je hem licht en vakkundig bewerkt zoals La Maison Fabienne Delvigne doet.

  Onderhoud

  Om het fluweel- en melusinevilt te onderhouden, moet het regelmatig met een kledingborstel worden geborsteld. Dit om stof te verwijderen en het haar op te steken. Door het borstelen krijgt de hoed weer glans.

  De geschiedenis van de Cloche hoed

  De cloche, ook klokhoed genoemd, is een hoed die zijn oorsprong vindt in de roaring twenties.

  Deze hoedjes worden laag op het voorhoofd gedragen. De ogen zijn net onder de rand zichtbaar, waardoor de blik benadrukt wordt.

  De klokhoed kan in alle materialen worden gemaakt, voor de zomer kan het bijvoorbeeld in parasisalstro, panama of zelfs in parabuntal het mooiste van alle materialen. Voor de winter wordt hij meestal van vilt gemaakt. Fluweelvilt en melusinevilt hebben de voorkeur van Fabienne Delvigne. Dit materiaal is waterdicht.

  Fabienne Delvigne wil uitmuntende producten aanbieden met een voortreffelijke service.

   

  Ontdek onze cloche hoed collectie door hier te klikken.

   

  Verpakking van cloche hoed

  Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden in zijdepapier en plaatst ze vervolgens in een zwarte hoedendoos . Deze dozen zijn ontworpen door Fabienne Delvigne en worden op maat gemaakt.
  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd. Tenslotte parfumeren we het zijdepapier met “Eau de Cashmere” van Guerlain,  om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachtigen.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  Andere informatie

  Gewicht 1,467 kg
  Afmetingen 35 × 33 × 22 cm
  kleur

  Bruin

  maat

  56, 57, 58

  Andere suggesties…