Fabienne Delvigne Headband Colina Powder Pink

Colina

Hoofdband

Een gedrapeerde banaanvezelhaarstuk.


620


Maattabel

  Contactformulier

  Details

  Dit accessoire is gemaakt van bananenvezel. De Maison Fabienne Delvigne heeft altijd natuurlijke, ecologisch verantwoorde en hoogwaardige materialen gebruikt.

  De bananenvezel is soepel, zeer fijn met een parelmoerachtige glans. Dit materiaal is zeer luxueus.

  Een mooi verhaal:

  Deze vezel afkomstig van bananenbomen wordt vaak op de grond achtergelaten of verbrand. Maar dankzij de circulaire economie wordt het gezuiverd en vezel voor vezel in oude weefgetouwen geplaatst. Het resultaat van dit nauwgezette werk is dit sublieme linnenachtige materiaal. Bovendien hebben veel vrouwen dankzij deze nieuwe mogelijkheid onafhankelijk kunnen worden en in hun eigen onderhoud kunnen voorzien.
  Tenslotte wordt het materiaal, na aankomst, met de hand fijn gekleurd. Het wordt dan geboetseerd en krijgt vorm onder de vaardige vingers van de schepper.
  In de creaties, hoeden, hoofdtooien, tassen gesigneerd door het Huis Fabienne Delvigne, vindt u deze licht parelachtige grondstof, een symbiose van natuur, humanisme en kunst.

  Wil je een meer gedetailleerde inhoud? Wij nodigen u uit om ons artikel “Bananenvezel, een edel materiaal” op onze website te ontdekken

  Verpakking

  Onze accessoires worden eerst zorgvuldig in vloeipapier gewikkeld, daarna worden ze in een glanzende zwarte doos geplaatst, gesigneerd Fabienne Delvigne. En tenslotte wordt er een certificaat van echtheid naast de juwelen gelegd.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de accessoire. Tenslotte parfumeren we de accessoire met Eau de Cashmere van Guerlain, een aandenken aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.