Winterse betovering vertaalt in een hoed

Laat u betoveren door onze nieuwe collectie winterhoeden, geïnspireerd door de magie van het seizoen en ontworpen om u warm te houden met een onberispelijke uitstraling.

“Coraline”: Prachtige regenhoed van fluweelvilt

Deze clochehoed is perfect voor regenachtige dagen omdat hij waterdicht is en gemakkelijk aanpasbaar. Hij is gemaakt van fluweelvilt dat, net als kasjmier voor een trui, zacht aanvoelt. Het is ook flatterend voor het gezicht door de fluwelen uitstraling die op het gezicht reflecteert. Deze hoed is licht, vooral als hij met zorg en lichtheid wordt bewerkt, zoals ons Maison dat doet. Hij is verkrijgbaar in bruin op onze Eboutique. Klik hier voor meer info.

chapeau Coraline en velours brun - Maison Fabienne Delvigne

“Marion”: Onze tijdloze klassieker

Deze canotier capeline van fluweelvilt, afgewerkt met een bijpassend lint, is eenvoudig en elegant, een perfect model voor elke dag: een tijdloze klassieker van het Maison. Nieuw, hij is verkrijgbaar in een nieuwe kleur, het chic nachtblauw! U vindt het ook op onze Eboutique in antraciet grijs en zwart. Klik hier voor meer info.

Fabienne Delvigne heeft deze hoed gemaakt door de platte kroon van de canotier te combineren met de brede rand van een capeline. Deze creatie, die traditie en moderniteit combineert, is ook geïnspireerd op de ingetogen elegantie van Audrey Hepburn, de Belgische actrice die haar jeugd in Brussel heeft doorgebracht.

Hoed in velours-vilt

“Katrina”: De onmisbare modeaccessoire

Deze Fedora-hoed is trendy met zijn grosgrain lint en fijn metalen detail. De Fedora is gemaakt van prachtig regenbestendig fluweelvilt en beschermt u elegant tegen de kou. Ideaal voor de herfst/winter, het is verkrijgbaar op onze Eboutique in verschillende kleuren zoals parelgrijs, marineblauw en bordeauxrood. Klik hier voor meer info.

De geschiedenis van de Fedora

De Fedora-hoed is uitgegroeid tot een onmisbaar modeaccessoire. Hoewel de stijl vaak wordt geassocieerd met mannen, komt de naam “Fedora” van de hoed die actrice Sarah Bernhardt droeg toen ze de heldin vertolkte in het toneelstuk Fedora van Victorien Sardou.

De rand van de klassieke Fedora is meestal naar voren of opzij omgeslagen. Wat de achterrand van de hoed betreft, deze is meestal naar achteren gevouwen, maar kan ook gelijkmatig worden verlaagd. Dit hoofddeksel wordt nu gedragen door zowel mannen als vrouwen.

Fabienne Delvigne Hat Fedora Katrina Velvet Felt Grey LD
  • No products in the cart.