Bruidsmuts

Hoe kiest u deze zomer uw trouwhoed?

 

Voor aanstaande bruiden die op zoek zijn naar een origineel idee om hun outfit op de grote dag te versieren, kunnen wij u helpen bij het kiezen van een passende en elegante hoed.

U heeft de keuze uit vele vormen en kleuren, aangepast aan uw smaak en uw outfit. Een harmonie die u zal sublimeren voor deze onvergetelijke dag!

Kiest u voor een klassieke en sobere trouwjurk, dan stellen wij u een slappe hoed, een panamahoed of zelfs het “Hepburn”-model voor. Klasse en elegantie zullen aan de orde van de dag zijn met deze modellen. Bovendien zijn ze tijdloos en kunnen ze gemakkelijk gedragen worden bij zowel casual als formele kleding.

“New Hepburn”

Wilt u het eenvoudig en elegant houden, kies dan voor een witte strohoed zoals de “New Hepburn” of de “Smety”. Die geven uw outfit een vleugje glamour.

“Glancy”

 

Wilt u wat meer originaliteit, dan raden wij deze modellen met originele details aan, zoals de ‘Glancy’ of de ‘White Light’.

“Alina”

 

Als uw trouwjurk echter meer verfijnd is, is een meer discrete hoed geschikter. In dat geval adviseren wij u te kiezen voor de “Bibi” lijn.

Discreet en elegant, het “Alina” model is de meest populaire bruiloft hoed. Hij is gemakkelijk te dragen en kan worden vastgemaakt met een hoofdband of een elastiek. Het kan gecombineerd worden met een knotje.

 

 

  • No products in the cart.