Scapa samenwerking

Samenwerking Maison Fabienne Delvigne en Scapa – De perfecte combinatie van tijdloze elegantie

Voor de nieuwe herfst-wintercollectie 2022 lanceert Scapa ‘de Wildlife hoed’, een uniek model dat het resultaat is van een eerste en exclusieve samenwerking met Maison Fabienne Delvigne. Het doen wegdromen en leveren van hoogwaardige kwaliteit dragen zowel Scapa als Maison Fabienne Delvigne hoog in het vaandel.

Gedeelde visie en waarden

Deze samenwerking bekroont de samenkomst van twee culturen die verenigd zijn door het nastreven van tijdloze elegantie. Zowel Scapa als Maison Fabienne Delvigne beantwoorden aan het verlangen van vrouwen die gehecht zijn aan schoonheid, design en hoogstaande materialen. “De samenwerking illustreert perfect waar SCAPA voor staat: het creëren van exclusieve collecties voor onze klanten.  Door het ontwerpen van een extraordinaire hoed samen met een ander luxueus ontwerphuis laten wij dezelfde exclusiviteit in ons accessoire -lijn gelden “legt Arlette van Oost uit.

De twee huizen begeleiden hun klanten in een luxueuze levensstijl met de gedeelde ambitie om schoonheid en functionaliteit in hun creaties te combineren. “Onze samenwerking ontplooide zich uit een gemeenschappelijke overtuiging – we delen dezelfde hoge verwachtingen en dezelfde zoektocht naar hedendaags, kwalitatief hoogstaand design,” zegt Fabienne Delvigne.

Resoluut Belgisch en ondernemend

Belgisch-nationalisme en ondernemingszin hebben beide vrouwen gemeen. Arlette Van Oost en Fabienne Delvigne hebben beiden veel respect en liefde voor hun land.  Deze mooie en sterke dynamiek drijft hen in alles wat ze ondernemen. Gepassioneerd door hun vak, hebben beide vrouwen het lef gehad om hun know-how te blijven ontwikkelen. Door het delen van hun successen alsook hun misgrepen vormen Van Oost en Delvigne beiden een voorbeeld voor jonge ondernemende generaties.

Een tijdloze casual chique hoed

De hoed is een capeline model met feilloze proporties, gemaakt van hoogwaardig fluweelvilt en een waterdicht materiaal dat zijn vorm en kwaliteit gedurende vele jaren behoudt. Het model brengt zachtheid toe aan de gelaatstrekken en zorgt voor een troostende warmte.  Kortom het onmisbare accessoire van de nieuwe SCAPA herfst-wintercollectie.

Praktische informatie

De hoed is verkrijgbaar in drie exclusieve kleuren: flessengroen, mandarijnrood en marineblauw. Warme kleuren voor deze wintercollectie. Vanaf 15 september 2022 kan u de hoeden vinden in alle SCAPA-winkels voor 649 euro (inclusief de exclusieve doos).

  • No products in the cart.