Foto credit: Frederic Andrieu
Foto credit: Frederic Andrieu
Foto credit: Frederic Andrieu

De Koninklijke Families dragen onze hoeden

Verschillende koninklijke families droegen onze hoeden op het huwelijk van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Maria Laura van België.

Wij hadden het voorrecht en het genoegen onze creaties, speciaal voor de gelegenheid ontworpen, te zien dragen door Z.M. Koningin Paola, Z.K.H. Prinses Elisabeth, Z.K.H. Prinses Paola van België alsook Z.K.H. Prinses Diane van Luxemburg en vele genodigden.

Al onze hoeden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, in België, in het hart van Europa. Het Huis Fabienne Delvigne houdt ervan zich aan te passen aan alle wensen van de koninklijke families door unieke hoeden te creëren.

Hare Majesteit Koningin Paola droeg de “Chamira” hoed, gemaakt van een prachtige natuurlijke plantaardige vezel. Het wordt gecomplementeerd met de “Hepburn”-tas, zelf gemaakt van bananenvezel in dezelfde kleur.

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Elisabeth draagt onze ‘Laurany’ hoed. Het is gemaakt van fijn parasisalstro, speciaal geverfd in de kleur van haar kledingstuk. De rand werd voorzichtig opgerold en vervolgens met de hand genaaid. Dit beschrijft het nauwgezette werk en de lange uren die de kunstenaar erin heeft gestoken om dit uitmuntende werk tot stand te brengen. Het gaat vergezeld van onze “Marguerite” tas.

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Louise droeg onze prachtige “Eden” hoofdtooi. Deze hoofdtooi is gemaakt van zijde en chiffon bloemen in een fuchsia, lichtroze, en rode camee. Het paste perfect bij haar outfit.

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Diane van Luxemburg draagt onze “Envolée” hoed. Ze versierde het met onze “Hepburn” tas in dezelfde kleur.

  • No products in the cart.