Hepburn Fluweel Vilt Hoed
Hepburn Fluweel Vilt Hoed

Winter Hepburn

Tijdloze hoed

Fluwelen vilthoed met lint


  Contactformulier

  Details van fluweel vilthoed

  Deze fluwelen vilthoed is rechtstreeks geïnspireerd op de actrice Audrey Hepburn. Het is met de hand gemaakt met een zeer hoog niveau handwerk in ons Brusselse atelier gelegen in België in het hart van Europa. Verkrijgbaar in verschillende kleuren: zwart, nachtblauw, paars, bruin.

  Fluweelvilt

  Fluweelvilt voelt zacht aan, net als kasjmier voor een trui,. Het is zeer flateerend voor het gezicht.  Bovendien is dit zachte materiaal waterdicht evenals vederlicht.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigen past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld. Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of whatsapp.

  La maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Om andere hoeden te ontdekken voor evenementen zoals huwelijken, doopfeesten, communies, paardenraces, enz., klik hier.

  https://www.fabiennedelvigne.be/huwelijkhoed-op-maat-brussel/?lang=nl

  Verpakking van de fluweel vilthoed

  La Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden in zijdepapier en plaatst ze vervolgens in een zwarte hoedendoos . Deze dozen zijn ontworpen door Fabienne Delvigne en worden op maat gemaakt.
  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd. Tenslotte parfumeren we het zijdepapier met Eau de Cashmere van Guerlain,  om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachtigen.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.