Fedora-hoed in panama
Fedora-hoed in panama

The artist

Fedora hoed in panama

Fedora hoed van panama versierd met een grof korrelig lint


  Contactformulier

  Deze elegante hoed is gemaakt van parasisal en is afgezet met een grosgrain lint. Door zijn soberheid kunt u hem bij elke gelegenheid dragen. Deze creatie is op maat en in verschillende kleuren verkrijgbaar.

  Details over de hoed

   

  De parasisal hoed is een mooie met de hand gemaakte mannelijke of vrouwelijke fedora. Bovendien  is het gemaakt van een bijna uitgestorven stro, een edel materiaal van kwaliteit. Bovendien geeft het parasisal deze hoed een licht glanzende weerschijn die alle schoonheid van dit stro onthult.

   

  Het mooie verhaal van Parasisal

  Parasisal is een fijn en mooi stro. Ambachtslieden weven het geduldig met de hand. Dit stro wordt echter niet meer geproduceerd. Deze oude techniek is verdwenen.

  Bovendien heeft, La maison Fabienne Delvigne, altijd met ecologisch verantwoorde materialen gewerkt, alsook van hoge kwaliteit. La maison Fabienne Delvigne bezit nog een kleine voorraad van dit materiaal.  Zij deelt dit uitzonderlijke materiaal en werk graag met haar klanten.

  Verpakking

   

  Allereerst wikkelt Fabienne Delvigne de hoeden zorgvuldig in zijdepapier. Ze worden dan in een zwarte hoedendoos geplaatst, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  De hoed komt met een certificaat van echtheid. Tenslotte parfumeren we het met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.

   

  Fedora Hoed: zijn geschiedenis

   

  De fedora hoed wordt beschouwd als een klassieker in de hoedenwereld.

  Allereerst is de naam fedora afkomstig van de hoed die de actrice Sarah Bernhardt droeg toen zij de heldin speelde in het toneelstuk “Fedora” van Victorien Sardou.

   

  Hij werd ook gedragen door veel acteurs, zoals Humphrey Bogart in de film Casablanca, of Harrison Ford in Indiana Jones.  Ook  in de film Borsalino van Alain Delon en Jean-Paul Belmondo wordt de hoed gedragen.

   

  Tenslotte is de fedorahoed een tijdloos accessoire: hij wordt zowel door mannen als door vrouwen in het dagelijks leven gedragen.

   

  Ontdek onze collectie fedora hoeden door hier te klikken.

  Andere informatie

  Gewicht 1,5 kg
  Afmetingen 45 × 40 × 30 cm
  kleur

  Chocolade

  materiaal

  Panama

  maat

  58, 59, 60, 61, 62

  Andere suggesties…