Capeline van melusinevilt

Silver Touch

Trendy capeline

Modern met metalen rand.


475 - 575

Bruin
Bruin
Bordeaux
Bordeaux
Marine blauw
Marine blauw
Zwart
Zwart
55
55
56
56
57
57
58
58
59
59
Reset

Maattabel

  Contactformulier

  Details van de zachte capeline

  Elegante zachte capeline van melusinevilt. Het is versierd met een trendy metalen lint met studs dat perfect zal passen bij uw mooiste stadsoutfits. Hij is verkrijgbaar in bordeauxrood, bruin, marineblauw en zwart.

  Melusine vilt is een langharige vilt. Daardoor voelt deze hoed van melusinevilt zacht aan. Het uiterlijk doet in feite denken aan bont. Het is zeer flatterend voor het gezicht. Bovendien is dit zachte materiaal waterdicht.

  De geschiedenis van de slappe capeline

  De capeline is een hoed met een brede en soepele rand die door vrouwen wordt gedragen. De capelines van Catherine Deneuve en Françoise Dorléac in Les Demoiselles de Rochefort gaven deze hoeden al hun glamour.

   Grace Kelly droeg ook veel strooien capelines in pasteltinten, opgesmukt met een mooie  mousseline foulard.

   Het model “Hepburn” is voor la maison Fabienne Delvigne een tijdloze klassieker. Het is een combinatie van de canotier hoed met een brede rand zoals de capeline. De rand is niet soepel maar stijf dit door de primers en een messing draad, die aan de rand ervan is aangebracht.

   

  De Belgische actrice Audrey Hepburn, die haar jeugd in Brussels doorbracht, inspireerde de ontwerpster Fabienne Delvigne. Ze bewonderde haar sobere elegantie.

  Vandaag de dag wordt de capeline hoed als een zeer trendy en chick accessoire beschouwd,  de hoed kan zowel in de zomer als in de winter worden gedragen en voor verschillende gelegenheden : bruiloften, elegante plechtigheden enz..

  Ontdek onze collectie van capeline door hier te klikken.

  Onderhoud

  Om het fluweel- en melusinevilt te onderhouden, moet het regelmatig met een kledingborstel worden geborsteld. Dit om stof te verwijderen en het haar weer overeind te laten staan. Door het borstelen krijgt de hoed weer glans.

  Verpakking

  La Maison Fabienne Delvigne wikkelt de hoeden eerst zorgvuldig in vloeipapier. Daarna worden ze in een zwarte hoedendoos gedaan, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de hoed. Tenslotte parfumeren we de hoed met Eau de Cashmere van Guerlain.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  Andere informatie

  Gewicht N/B
  Afmetingen N/B
  kleur

  Bruin, Bordeaux, Marine blauw, Zwart

  maat

  55, 56, 57, 58, 59

  Hoedendoos

  Met hoedendoos, Zonder hoedendoos