Redline

Grafische hoed

Couture strohoed in rood getint stro


  Contactformulier

  Beschrijving van lijn hoed

  Deze spectaculaire rode lijn hoed zal uw outfit elegant in de verf zetten dankzij de grafische rondingen.

  Om andere hoeden te ontdekken voor evenementen zoals huwelijken, doopfeesten, communies, paardenraces… stellen wij u voor hier te klikken.

  Details over de hoed

   

  De parasisal hoed is een mooie met de hand gemaakte mannelijke-vrouwelijke fedora. Bovendien  is het gemaakt van een bijna uitgestorven stro, een edel materiaal van kwaliteit. Bovendien geeft het parasisal deze hoed een licht glanzende weerschijn die alle schoonheid van dit stro onthult.

  Het mooie verhaal van Parasisal

  Parasisal is een fijn en mooi stro. Ambachtslieden weven het geduldig met de hand. Dit stro wordt echter niet meer geproduceerd. Deze oude techniek is  verdwenen.

  Bovendien heeft, La maison Fabienne Delvigne,  altijd met ecologisch verantwoorde materialen gewerkt, alsook van hoge kwaliteit. La maison Fabienne Delvigne bezit nog een kleine voorraad van dit materiaal.  Zij deelt dit uitzonderlijke materiaal en werk graag met haar klanten.

  Service op maat voor lijn hoed 

  Maison Fabienne Delvigen past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of whatsapp. La maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

  La Maison wikkelt de hoeden in zijdepapier en plaatst ze vervolgens in een zwarte hoedendoos . Deze dozen zijn ontworpen door Fabienne Delvigne en worden op maat gemaakt.
  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd. Tenslotte parfumeren we het zijdepapier met Eau de Cashmere van Guerlain,  om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachtigen.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  Andere suggesties…