Poppies

Glamoureuze en tijdloze couture hoed

Hoed in bananenvezels geïnspireerd van de Remembrance Poppy


  Contactformulier

  Beschrijving van deze poëtische hoed

  Deze prachtige poëtische hoed herinnert ons aan een roos die bloeit. Zijn mooie poederroze kleur nodigt uit tot romantiek en delicatesse.

  Om andere hoeden te ontdekken voor evenementen zoals huwelijken, doopfeesten, communies, paardenraces… stellen wij u voor hier te klikken.

  Savoir-Faire van deze poëtische hoed

  Onze hoeden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België, het hart van Europa. Ze getuigen van een uitzonderlijk verworven vakmanschap.

  Onze hoeden worden met grote vakkennis met de hand

  Service op maat van deze poëtische hoed 

  Maison Fabienne Delvigne past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of WhatsApp. Maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

   

  Allereerst wikkelt Fabienne Delvigne de hoeden zorgvuldig in vloeipapier. Ze worden dan in een zwarte hoedendoos gedaan, gesigneerd Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.

  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de hoed. Tenslotte parfumeren we het met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.

   

   

  Andere informatie

  Gewicht 1,593 kg
  Afmetingen 46 × 42 × 32 cm

  Andere suggesties…