Serre tête élégant hoofdband bananen vezel
Nisrine - or - serre tête - Maison Fabienne Delvigne

Nisrine

Elegante hoofdband

Draag hem bij elke gelegenheid, voor uw elegante evenementen.


590

Poeder roze
Poeder roze
Goud
Goud
Reset

  Contactformulier

  Details Bananenvezel hoofdband

  Deze hoofdband van stro bananenvezel is perfect voor een bruiloft of een elegante outfit. Het gebruikte stro is gelamineerde banaan vezel. Bovendien heeft het Huis Fabienne Delvigne altijd natuurlijke, ecologisch verantwoorde en hoogwaardige materialen gebruikt.

  De bananenvezel is soepel, zeer fijn met een parelmoerachtige glans. Dit materiaal is zeer luxueus.

  Een mooi verhaal:

  Deze vezel afkomstig van bananenbomen wordt vaak op de grond achtergelaten of verbrand. Maar dankzij de circulaire economie wordt het gezuiverd en vezel voor vezel in oude weefgetouwen geplaatst. Het resultaat van dit nauwgezette werk is dit sublieme linnenachtige materiaal. Bovendien hebben veel vrouwen dankzij deze nieuwe mogelijkheid onafhankelijk kunnen worden en in hun eigen onderhoud kunnen voorzien.
  Tenslotte wordt het materiaal, na aankomst, met de hand fijn gekleurd. Het wordt dan geboetseerd en krijgt vorm onder de vaardige vingers van de schepper.
  In de creaties, hoeden, hoofdtooien, tassen gesigneerd door het Huis Fabienne Delvigne, vindt u deze licht parelachtige grondstof, een symbiose van natuur, humanisme en kunst.

  Wil je een meer gedetailleerde inhoud? Wij nodigen u uit om ons artikel “Bananenvezel, een edel materiaal” op onze website te ontdekken

  Verpakking

  Onze accessoires worden zorgvuldig verpakt in vloeipapier. Ze worden dan in een zwarte hoedendoos gedaan, gesigneerd Fabienne Delvigne.

  Een certificaat van echtheid wordt bij de hoofdband geleverd.

  Andere informatie

  Gewicht 0,910 kg
  Afmetingen 40 × 30 × 27 cm
  kleur

  Poeder roze, Goud